Nejprodávanější hudba - leden 2018

Extempore 40 let
Komplet CD a DVD přináší záznam koncertu ke 40. výročí prvního rockového Extempore v pražském Paláci Akropolis na podzim 2014.

Extempore 40 let

351 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.

Muna

359 Kč
2013 REMIXED (2CD)
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
Cigareta ve dvou
Freak folk Gregoryho Dimanche transformoval v jednočlenný projekt Psychedelic Morning a nové písníčkářské album Ciagareta ve dvou.

Cigareta ve dvou

269 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

Tenkrát

242 Kč
Poztrácené nitě
Jeden z nejosobitějšich českých písničkářů Jakub Noha a jeho album Poztrácené nitě. Stylově se album pohybuje někde na rozhraní folku, blues a rocku, většina písní je autorských.

Poztrácené nitě

224 Kč
Křídla anděla
Milan Valenta začínal jako písničkář v 70. a 80. letech, laureát šafránské soutěže mladých talentů o Ptáka Noha, host na koncertech Jaroslava Hutky v Čáslavské a v Baráčnické rychtě, později sólový písničkář na vlastních nebo společných recitálech.

Křídla anděla

135 Kč
Lovu zdar
Druhé řadové album kapely Nuck Chorris Gang je tu a Gang oznamuje, že dnes je na pultě čerstvá člověčina. Na albu najdete tvrdé bluesové reefy, skákavé refrény se mísí s romantickými melodiemi nejnovějších trendů, své si najdou i příznivci dechovky, latiny a aqua zumby.

Lovu zdar

269 Kč
Platinum Collection
Hudební lahůdka, písně v provedení Ondřeje Havelky!

Platinum Collection

386 Kč
Říkadla a křikadla
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.

Říkadla a křikadla

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>