Nejprodávanější hudba - leden 2018

Kroskántry
Brněnští Poletíme? na albu Kroskántry v sobě objevují srdce kovboje a svůj originální banjo punk rozšiřují o další styl – country, teda přesněji v podání Poletíme? - kántry.

Kroskántry

674 Kč
Be Myself
Deváté album interpretky lze vnímat jako návrat k tradičním pop-rockovým kořenům. Sheryl Crow přichází s písničkami inspirovanými hudbou devadesátých let a pokouší se znovu oslovit posluchače, kterým učarovala právě v deváté dekádě.

Be Myself

386 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010. Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček.

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

374 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Čas můj za to stál
Retrospektivní albový komplet dámy s jedinečným hlasem.

Čas můj za to stál

1 582 Kč
Jakub Noha 4CD BOX 1.
Dva boxy a každý z nich obsahuje čtyři CD. Celkem tedy osm alb odhaluje, jakou výjimečnou osobností je na české hudební scéně Jakub Noha.

Jakub Noha 4CD BOX 1.

719 Kč
On Air
Rolling Stones vydávají album On Air! Kultovní rocková kapela v čele s neopomenutelným Mickem Jaggerem Rolling Stones vydává kolekci rádiových nahrávek On Air.

On Air

359 Kč
Sám se sebou
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".

Sám se sebou

404 Kč
Sklep Naposlech 2012-2014
Legendární divadlo Sklep provází svým svérázným humorem už řadu generací, co víc: přitahuje generace nové.

Sklep Naposlech 2012-2014

296 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>