Nejprodávanější e-knihy - leden 2018
ostatní

Případ Pavlína - 20%
(4x)

Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.

ostatní
Ukázky

Případ Pavlína

144 Kč
115 Kč
Brazílie - 20%
(1x)
Humoristická knížka, která je současně užitečnou konverzační příručkou a učebnicí, jak překonat nedorozumění způsobená portugalským jazykem i kulturní odlišností temperamentních Jihoameričanů.
ostatní
Ukázky

Brazílie

154 Kč
123 Kč
Wittgensteinova kniha faktů - 20%
(2x)

Beletristický text s nadhledem líčí příběh rodiny velkokapitalisty. Rodinu popisuje po kapitalistově odchodu. Podobu jeho ženy Poldi si někteří občané Kladna ještě uchovávají v paměti.

ostatní
Ukázky

Wittgensteinova kniha faktů

198 Kč
158 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
ostatní
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 20%
(1x)
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
ostatní
Ukázky

Pozitivní metody výchovy psa

229 Kč
183 Kč
Kovářství - 20%
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
ostatní
Ukázky

Kovářství

161 Kč
129 Kč
Jak se kalila voda - 20%
Hromádko strávil téměř deset let svého života ve věznicích a pracovních a detenčních táborech v různých zemích. Jeho kniha vzpomínek čerpá především z jeho vězeňské zkušenosti a z deziluze z revoluce.
ostatní
Ukázky

Jak se kalila voda

199 Kč
159 Kč
Angažovaná čítanka Romana Jakobsona - 20%
Antologie představuje známého literárního badatele a lingvistu Romana Jakobsona (1896–1982) jako aktivního účastníka a spolutvůrce mediálního prostoru meziválečného Československa a válečné emigrace.
ostatní
Ukázky

Angažovaná čítanka Romana Jakobsona

270 Kč
216 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
ostatní
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Přes ploty - 20%
Přes ploty je velmi nezvyklá kniha dialogů. Jejími autory jsou dva lidé, kteří jsou od sebe vzdáleni tak, jak jen je možné si to v dnešní době a společnosti představit.
ostatní
Ukázky

Přes ploty

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>