Nejprodávanější knihy - leden 2018
kuchařky

Kuchařka lékařů českých 2
Dlouho očekávané pokračování úspěšné knihy Kuchařka lékařů českých, které bylo prodáno přes 6 tisíc výtisků! Druhý díl této unikátní kuchařky opět představí přibližně padesát význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a pití.
kuchařky

Kuchařka lékařů českých 2

494 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
kuchařky

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

89 Kč
Máma mele vločky
Více než 80 bezlepkových receptů.
kuchařky

Máma mele vločky

179 Kč
Můj život bez lepku - 11%
Kniha, která je nejen osobním vyznáním známé food bloggerky Moniky Menky, ale také přehlídkou 60 úžasných bezlepkových receptů doplněných nádhernými profesionálními fotografiemi.
kuchařky

Můj život bez lepku

359 Kč
319 Kč
Recepty dětem - 11%
Vařte jídla pro děti tak, aby chutnala i vám, a ušetřete tak spoustu drahocenného času.
kuchařky

Recepty dětem

269 Kč
239 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
kuchařky

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Barf - kuchařka - 11%
Autorka Kateřina Novosádová přichází s další knihou o "barfování", kde se podělí o aktuální poznatky a nabídne mnoho nových skvělých receptů pro vaše mazlíčky.
kuchařky

Barf - kuchařka

314 Kč
279 Kč
České smoothie - 11%
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin.
kuchařky

České smoothie

251 Kč
223 Kč
Moje domácí kuchyně - 11%
(1x)
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
kuchařky

Moje domácí kuchyně

413 Kč
367 Kč
Tučné superpotraviny a oleje - 11%
Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu.
kuchařky

Tučné superpotraviny a oleje

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>