Nejprodávanější tituly - leden 2018
česká

Bizom aneb Služba a mise
Nová próza Sylvy Fischerové se odehrává v naší současnosti. Nezvykle komponované vyprávění má mnoho rovin, vrstev a záhybů, přičemž krouží kolem základních otázek vztahu mezi jedincem a společností.
česká

Bizom aneb Služba a mise

179 Kč
Cesta do hlubin kantorovy duše
Miloš Hoznauer bývá označován za živoucí legendu pražských češtinářů. Tato kniha je nejen sledem nejrůznějších školních historek, včetně autorových vlastních trapasů, ale i humorně podaným obrazem našeho školství v posledním půlstoletí.
česká

Cesta do hlubin kantorovy duše

224 Kč
Císař Karel IV.
Knihu doplňuje téměř sto dvacet dobových vyobrazení, starých rytin, iluminací z nejrůznějších kronik a kodexů, vedut, map, stavebních plánů, portrétů, fotografií nejrůznějších rukopisů i staveb, pečetí, soch či náhrobků.
česká

Císař Karel IV.

224 Kč
Co je štěstí
Příběh ze života s prvky romantiky. Hlavní hrdinka Ema řeší nesnadnou otázku – touží po dítěti, přestože má jisté zdravotní komplikace a ví, že by to nebylo jednoduché. Ani neví, kde sehnat otce.
česká
Ukázky

Co je štěstí

90 Kč
Cvoci
(3x)
Skupinka vodních skautů se vydává na zimní lyžařskou pouť z Čech až na Slovensko. Cestou prožívají vážné i veselé příhody a také skutečná dobrodružství, jaká mohou člověka potkat jen v zasněžených zimních horách, za mrazivých dní a na odlehlých místech.
česká
Ukázky

Cvoci

80 Kč
Czech Fundamental
Kniha představuje světově proslulá fotografická díla české avantgardy 20. let minulého století v kontrastu s tvorbou nejoriginálnějších současných českých a v Česku žijících slovenských autorů z konce minulého století.
česká
Ukázky

Czech Fundamental

432 Kč
Čaroděj V. - Brána na Zemi
(1x)
Pátým dílem vrcholí série o králi bez království a kouzelníkovi bez kouzelné moci, a pokud čtenář u předchozích čtyř dílů ocenil napínavý děj plný nečekaných zvratů a překvapivých rozuzlení, rozhodně nebude zklamán ani tentokrát.
česká

Čaroděj V. - Brána na Zemi

198 Kč
Čas opovržení
2. část Ságy o zaklínači Geraltovi a princezně Ciri.
česká

Čas opovržení

359 Kč
Češi 1948

Únor 1948. Velká chvíle premiéra Klementa Gottwalda. Dvanáct demokratických ministrů jeho vlády podává demisi s vidinou, že Gottwald padne a prezident Beneš jmenuje prozatímní úřednickou vládu, která zemi dovede k předčasným volbám..

česká

Češi 1948

269 Kč
Čtení o Dantovi Alighierim
(2x)
Čtení o Dantovi Alighierim je první samostatnou publikací, která českému čtenáři umožňuje porozumět autorovu nejslavnějšímu dílu. Dantova Božská komedie je k dispozici ve čtyřech kompletních překladech, rozborů jeho poetiky je v našem prostředí však
česká

Čtení o Dantovi Alighierim

188 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>