Nejprodávanější hudba - říjen 2018

Kry
Na albu je 8 písní, je vydáváno po osmi letech, křest alba je 8. září a rokem vydání je rok 2018. V textech je také poprvé užito osmislabičného slova. Toto vše je ale náhoda, nic to neznamená.

Kry

269 Kč
Já nemám strach
Album stálice naší populární hudby!

Já nemám strach

374 Kč
Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.

Sexy exity

269 Kč
Všechno je proměnlivé
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let.

Všechno je proměnlivé

296 Kč
Havěť všelijaká 2
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.

Havěť všelijaká 2

224 Kč
Real Life Global Elementary Class CD 1-4
Výukové audio CD k ediční řadě Real Life Global.

Real Life Global Elementary Class CD 1-4

736 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.

Koleda

179 Kč
Hodovnice
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.

Hodovnice

224 Kč
(S+H)Q + friends
Deska SHQ a přátelé byla pořízena ve velmi tvůrčí a zároveň zlomové etapě existence nejvýznamnějšího českého jazzového souboru šedesátých let.

(S+H)Q + friends

224 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 82 položek
1 2 3 .. 9 > >>