Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2018

Český ráj
(3x)
Novela o současných mužích, jejichž touhy a sny se soustředí na tajemný svět za vysokou zdí, který možná obývají ženy…

Český ráj

152 Kč
Půlnoční gang
(1x)
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.

Půlnoční gang

269 Kč
Loutkář
(1x)
Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd...

Loutkář

314 Kč
Dýka s hadem
(2x)
První případ královského prokurátora Oldřicha z Chlumu – křest ohněm na hradě Grabštejn.

Dýka s hadem

314 Kč
Král Lear
Král Lear je bezpochyby jednou z největších Shakespearových tragédií. Největší proto, že všechno dění a lidské konání v ní probíhá na obrovských pláních země i nebe. Rozhlasová nahrávka z roku 1989 v režii Jiřího Horčičky.

Král Lear

224 Kč
Zločin na Zlenicích hradě L. P. 1318
Historická detektivka z českého prostředí za vlády Jana Lucemburského.

Zločin na Zlenicích hradě L. P. 1318

269 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Italské jednohubky

Vlídné a humorné postřehy ze života domorodců z podhůří italských Dolomit očima české Marty. Proč jsou italští staříci stále frajeři a jejich osmdesátileté manželky upravené šťabajzny? Proč nosí Ital malou peněženku?

Italské jednohubky

260 Kč
Máme rádi víno - 18%
Zajímavé a vtipné povídání o víně, čtení autorských textů, poučná vyprávění i veselé příběhy z moravských sklípků i francouzských vinic.

Máme rádi víno

191 Kč
156 Kč
Opuštěná společnost
(6x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.

Opuštěná společnost

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 163 položek
1 2 3 .. 17 > >>