Nejprodávanější tituly - říjen 2018
detektivky

Tichý zabiják
(3x)
Berlín 1930. Smrt zbožňované herečky Betty Winterové přivádí Gereona Ratha do berlínských filmových ateliérů. Mladý kolínský komisař působící na berlínském oddělení vražd brzy pozná stinné stránky hvězdného prostředí a je svědkem přelomové fáze filmo
detektivky
Ukázky

Tichý zabiják

249 Kč
Jsi můj král
Na scénu přichází tajemný dominikánský mnich a papežský agent Pavel. Na žádost českého krále Jana Lucemburského se stává osobním strážcem jeho syna Karla, budoucího krále a císaře.
detektivky
Ukázky

Jsi můj král

199 Kč
Vlaštovka, kočka, růže, smrt
(5x)
Spojitost mezi škrtičovými oběťmi je velmi slabá. Když bývalý komisař Van Veeteren neochodně opustí bezpečí svého antikvariátu, aby se zase jednou utkal s poslem smrti, objeví vzorec se silnými vazbami na svět knih.
detektivky
Ukázky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

249 Kč
Entomologův odkaz - 11%
(3x)
Čtvrtý díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky

Entomologův odkaz

305 Kč
271 Kč
Případ Ewy Morenové - 11%
(1x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
detektivky

Případ Ewy Morenové

260 Kč
231 Kč
Selfies - 11%
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
295 Kč
Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl - 11%
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
detektivky

Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl

296 Kč
263 Kč
Letopisy královské komory V. - Poslední cantilena / Tajemství Tudorovců - 11%
Dva příběhy písaře královské komory Jiřího Adama z Dobronína se odehrávají v polovině 16. století. Poslední cantilena zavádí královského písaře mezi bratrstvo chrámových zpěváků.
detektivky

Letopisy královské komory V. - Poslední cantilena / Tajemství Tudorovců

314 Kč
279 Kč
Vikingové - Pomsta synů - 11%
(3x)
POMSTA VIKINGSKÝCH SYNŮ je historická detektivka z vikingského prostředí, jejíž příběh je založen na skutečných událostech, jež se odehrály v severní Anglii v letech 866 a 867. Jde o první část románové trilogie zasazené do doby raného středověku.
detektivky

Vikingové - Pomsta synů

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 287 položek
<< < 1 2 3 4 .. 29 > >>