Nejprodávanější tituly - říjen 2018
detektivky

Žiješ jenom dvakrát - 11%
Matematický génius profesor Puskailer se po dlouhých letech věznění konečně dočkal spravedlnosti a byl propuštěn na svobodu. Nikdo mu nevěřil, že není vrah, a popravdě řečeno, ani on sám na tom občas netrval.
detektivky

Žiješ jenom dvakrát

314 Kč
279 Kč
Slepá bába
Zkušená advokátka Tereza Vrábelová má za sebou více než dvacetiletou praxi a zdá se jí, že lidé ji už nemají čím překvapit. Má dobrou pověst, žije klidný život, její soukromí je spořádané, nemá s nikým problémy, žádné konflikty. Až do jednoho dne...
detektivky
Ukázky

Slepá bába

179 Kč
Vzpoura goliardů
(2x)
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
detektivky
Ukázky

Vzpoura goliardů

199 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 6%
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
215 Kč
Osm - 11%
(3x)
Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná.
detektivky
Ukázky

Osm

404 Kč
359 Kč
Do posledního dechu - 11%
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....
detektivky

Do posledního dechu

404 Kč
359 Kč
Počátek - 6%
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky
Ukázky

Počátek

398 Kč
374 Kč
Dívka v ledu - 11%
(11x)
Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
detektivky

Dívka v ledu

404 Kč
359 Kč
Nesmírný - 11%
(5x)
Oddělení Q znovu v pohotovosti.
detektivky
Ukázky

Nesmírný

314 Kč
279 Kč
Výjimeční lidé - 11%
(5x)
Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených francouzských případech v prvním dílu série Akta Enzo.
detektivky

Výjimeční lidé

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 287 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 29 > >>