Nejprodávanější tituly - říjen 2018
romantika

Kroky v dešti - 11%
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romantika

Kroky v dešti

269 Kč
239 Kč
Křehký slib - 20%
Karin a Max. Ona obyčejná studentka botaniky, on bohatý finančník – dva mladí lidé, kteří zdánlivě nemají nic společného, dokud v nich po vzájemném setkání nevzplane nová chuť k životu a láska jim nepoloží svět k nohám.
romantika
Ukázky

Křehký slib

179 Kč
143 Kč
Můj I. Q. - 11%

„I. Q. ze mě vytahuje kořeny. Jeden po druhém, rychle, v rytmu rapu. Tak rychle, až to lupe. Lup. Lup. Lup. I. Q. je vytáhne, oklepe od hlíny – a já jsem celá děravá, plná děr jako po vytržených zubech.

romantika

Můj I. Q.

224 Kč
199 Kč
Na příkaz dámy - 11%
Když kapitán Declan Frobisher poprvé spatřil lady Edwinu Delbraithovou, věděl, že je to žena, kterou musí mít. Potomek námořnické dynastie byl zvyklý dostat, co si usmyslel, a tak se zanedlouho konala svatba.
romantika

Na příkaz dámy

269 Kč
239 Kč
Nárok na lásku - 20%

Co je láska? To, že toho druhého přitahuješ? Že si užiješ několik minut vzrušení? Když cítíš k někomu druhému to, co tě nutí žít dál? Tohle vše prožívá Petr a jeho přátelé v novém příběhu „Nárok na lásku“. Láska umí potěšit, ale i zabolet.

romantika
Ukázky

Nárok na lásku

129 Kč
103 Kč
Podvedená - 20%
Důvěra a rodina pro třiceti čtyř letou Emu znamenají víc než cokoliv jiného. Žije s manželem Petrem a s devítiletým synem Samem klidným životem, i když se stále nemohou vyrovnat s bolestnou ztrátou – smrtí mladší dcerky Nikolky.
romantika
Ukázky

Podvedená

89 Kč
71 Kč
Sítě z pavučin - 11%
Blanka je mladá a úspěšná herečka, křehká a silná zároveň, ale její osobní život je samý uzel, bolest a zklamání. Svůj osobní život si úzkostlivě chrání, a tak ani nejbližší kolegové a přítelkyně Zoja netuší, jaké tajemství skrývá. Jediným světýlkem
romantika

Sítě z pavučin

296 Kč
263 Kč
Slunečnice - 20%
Je to téměř milostný příběh. Ale tak jednoduché to není… Příběh o lásce, přátelství, ale také osamělosti a pochopení ve vás bude doznívat ještě dlouho po přečtení.
romantika
Ukázky

Slunečnice

203 Kč
162 Kč
Snílek Neznámý - 11%
(1x)
Sen si vybírá snílka, nikdy naopak. 1. díl fantasy série oceňované autorky a jeden z největších knižních hitů roku 2017 pro mládež
romantika

Snílek Neznámý

314 Kč
279 Kč
Srdce korzára - 11%
Po desetiletí diplomatických plaveb a tajných misí pro korunu kapitán Robert Frobisher usoudí, že je na čase se usadit a založit rodinu. Když ho však povolají k naléhavé misi, odkládá svá přání stranou a ihned se vydává na moře.
romantika

Srdce korzára

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>