Nejprodávanější tituly - říjen 2018
česká

Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
česká

Aristokratka ve varu

269 Kč
Sentimentální román
(5x)
Sentimentální román není román, a už vůbec ne sentimentální. Je drsný a ostrý jako nabroušené kanady.
česká
Ukázky

Sentimentální román

224 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
česká

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Ukradený syn
(8x)
Toto je biografický a investigativní příběh ženy, kterou „rozvinutý stát“ díky své aroganci téměř zničil.
česká
Ukázky

Ukradený syn

269 Kč
Bukač
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
česká

Bukač

358 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
česká
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Výsek - 48%
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.
česká

Výsek

190 Kč
99 Kč
Jiná Afrika
(2x)
Známá rozhlasová novinářka Pavla Jazairiová vydává upravenou a rozšířenou verzi úspěšné knížky z roku 2008 věnované zemím v severní a západní Africe – Mali, Senegalu, Alžírsku, Tunisku. Důvodem je aktuálnost tématu.
česká

Jiná Afrika

161 Kč
Pane Bůh, tady Anna
(2x)
Vše, co nás přesahuje, řečeno jasně a zajímavě ústy malého děvčátka Anny, ve skvělé interpretaci Báry a Anety, doplněno dvěma bonusovými písněmi.
česká
Ukázky

Pane Bůh, tady Anna

229 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>