Nejprodávanější e-knihy - říjen 2018
česká

Fína - 20%
(19x)
Román výtvarnice Daniely Šafránkové ukazuje, jak zábavné, ale i frustrující můžou být kulturní rozdíly mezi Američany a Čechy, mezi světem Západu a Východu raných 90. let.
česká
Ukázky

Fína

198 Kč
158 Kč
Jsi můj král
Na scénu přichází tajemný dominikánský mnich a papežský agent Pavel. Na žádost českého krále Jana Lucemburského se stává osobním strážcem jeho syna Karla, budoucího krále a císaře.
česká
Ukázky

Jsi můj král

199 Kč
Vlaštovka, kočka, růže, smrt
(5x)
Spojitost mezi škrtičovými oběťmi je velmi slabá. Když bývalý komisař Van Veeteren neochodně opustí bezpečí svého antikvariátu, aby se zase jednou utkal s poslem smrti, objeví vzorec se silnými vazbami na svět knih.
česká
Ukázky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

249 Kč
Hitokiri - 20%
Michael Lindner neprožívá zrovna svoje nejlepší období. Od chvíle, kdy otevřel kletbou chráněný hrob slovenského velmože, aby se zmocnil bájného pokladu, vězí až po uši v problémech.
česká
Ukázky

Hitokiri

179 Kč
143 Kč
Troll - 20%
(1x)
Vítejte ve strhujícím, zábavném a temném světě, ve kterém se cosi zásadního změnilo. Kdysi psával dějiny vítěz. Nyní je píše ten, kdo chce zvítězit. Guru propagandy poskytne našemu mladému hrdinovi životní šanci.
česká
Ukázky

Troll

139 Kč
111 Kč
Láska v době globálních klimatických změn - 20%
(6x)
Novela Láska v době globálních klimatických změn vypráví o globální vesnici zvané Země, ilogičnosti rasismu i nevyzpytatelných cestách srdce, a hlavně o tom, jak se všichni bojíme změn, zatímco ta největší z nich se odehrává kolem nás.
česká
Ukázky

Láska v době globálních klimatických změn

169 Kč
135 Kč
Osada na pahorku - 20%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
česká
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
239 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 20%
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
česká
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
190 Kč
Slepá bába
Zkušená advokátka Tereza Vrábelová má za sebou více než dvacetiletou praxi a zdá se jí, že lidé ji už nemají čím překvapit. Má dobrou pověst, žije klidný život, její soukromí je spořádané, nemá s nikým problémy, žádné konflikty. Až do jednoho dne...
česká
Ukázky

Slepá bába

179 Kč
Breviář pozitivní anarchie
(8x)
I když by asi přesnější název pro tuto knihu byl Ideologie v době uprchlické krize, nechce se autor podbízet bulvárně laděným titulem. Vynikající český spisovatel a historik se ve své nové knize snaží především o objektivitu.
česká
Ukázky

Breviář pozitivní anarchie

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 504 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 51 > >>