Nejprodávanější hudba - říjen 2018

The Junction
Jazzová vokální skupina založená v roce 1969. Album představující nového člena Trista Curlesse, který nahradil zesnuvšího zakladatele Tima Hausera, produkoval pětinásobný držitel ceny Grammy Mervyn Warren.

The Junction

386 Kč
Unzipped
Album Unzipped anglické hardrockové skupiny Whitesnake založené Davidem Coverdalem v roce 1977.

Unzipped

197 Kč
V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.

V Rudolfinu

269 Kč
Ve stínu slunce
Sedm let po vydání alba Neopak přichází Miloš Makovský s albem Ve stínu slunce.

Ve stínu slunce

251 Kč
Životní režim / Run off the Mill
(1x)
Po výborně přijaté kolekci balad (CD Královský večer, 2014) přichází na řadu sestava songů různorodě svižných.

Životní režim / Run off the Mill

374 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.

At Home

314 Kč
Až já tudy povandruju
(1x)
Z ohromného bohatství našich národních písní jsme tentokrát vybrali právě takové, z nichž k nám naši předkové promlouvají o věčném pohybu, o změně, jež je život. Snad potěší duše znavených vandrovníků i mladých tuláků!

Až já tudy povandruju

206 Kč
Details
Studiové album Details přichází po pěti letech od posledního CD. V historii kapely je to první nahrávka, která byla celá předem připravena a zkomponována. Limbo patří již více než 10 let mezi špičku současného českého jazzu.

Details

224 Kč
Eskalace dobra

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rocková skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ raperů Oto Klempíř a Michael Viktořík.

Eskalace dobra

764 Kč
Hostina
Album Dagmar Voňkové obsahuje dvanáct nových písní a vychází po dlouhých devíti letech od zatím poslední desky.

Hostina

261 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>