Nejprodávanější tituly - listopad 2018
dům a zahrada

Moudrost starých psů - 11%
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
dům a zahrada

Moudrost starých psů

359 Kč
319 Kč
Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století 2.díl - 11%
Encyklopedie soběstačnosti nabízí základní rady a tipy pro zahradníky samozásobitele a pro malé domácí hospodářství.
dům a zahrada

Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století 2.díl

314 Kč
279 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
dům a zahrada

Uvnitř psa

269 Kč
Stromy a keře, mé životní lásky - 11%
Obsahuje zajímavé a velmi podrobné informace o stromech a keřích, o původu a rozšíření těchto dřevin, jejich významu pro krajinu i hospodářství, o jejich introdukci do naší země a se zmínkami o pěstovaných kultivarech.
dům a zahrada

Stromy a keře, mé životní lásky

711 Kč
632 Kč
Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Live in Your Garden - 11%
Tato velkoryse vypravená publikace přináší svěží a veskrze současný pohled na zahradu jako na přátelské místo, kde se vám bude dobře žít a kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.
dům a zahrada

Live in Your Garden

629 Kč
559 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 11%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
dům a zahrada

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
239 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
dům a zahrada

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Akvarijní rostliny - 11%
Odbornice na akvária Ines Scheurmannová vám poradí, jak správně vybrat a vysadit rostliny pro vaši vodní nádrž, jak pečovat o vodu a jakou použít nejlepší techniku – osvětlení, topení a filtry.
dům a zahrada

Akvarijní rostliny

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 101 položek
1 2 3 .. 11 > >>