Nejprodávanější knihy - listopad 2018
psychologie

Budování citového pouta - 11%
(1x)
Přelomová kniha pro jakéhokoli rodiče nebo kohokoli jiného, kdo chce lépe porozumět sobě sama, svým vztahům a životu.
psychologie

Budování citového pouta

359 Kč
319 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 11%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
279 Kč
Stávám se sám sebou - 11%
(1x)
Známý psychiatr a romanopisec odkrývá ve svých pamětech nejen úspěchy, ale i selhání, více než šedesátiletý vztah s milovanou Marylin, rodinný život i přátele nejen z řad slavných osobností oboru.
psychologie
Ukázky

Stávám se sám sebou

404 Kč
359 Kč
Molekuly emocí - 11%
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.
psychologie

Molekuly emocí

395 Kč
351 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Dodušemluvy - 11%
Soubor esejí a zamyšlení plných neotřelých a užitečných inspirací pro život. PhDr. Patricie Anzari, CSc. je přední českou představitelkou transpersonální psychologie, kterou aplikuje zcela originálním způsobem.
psychologie

Dodušemluvy

269 Kč
239 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Člověk, jaký je - 11%
Adler svým výkladem poskytuje vodítka, jak utvářet své každodenní vztahy, a nechává projevit své přesvědčení, že člověk je bytost, která se může rozhodovat, je zodpovědná za své chování a dokáže se v případě potřeby změnit.
psychologie

Člověk, jaký je

305 Kč
271 Kč
Pohádka o ztracené krajině - 11%
Cesta za nalezením vlastního potenciálu a větší spokojenosti je zároveň ilustrována pohádkou, v níž můžeme znovu objevit nejen tyto poznatky, ale i sebe samotné.
psychologie

Pohádka o ztracené krajině

214 Kč
190 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 184 položek
1 2 3 .. 19 > >>