Nejprodávanější tituly - listopad 2018
nemoci a zdravotní problémy

Léčba informací - 11%
(3x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
nemoci a zdravotní problémy

Léčba informací

259 Kč
230 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
nemoci a zdravotní problémy

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Deník raka 2 - 11%
(5x)
Rakovina vás nezmění. Pořád to budete vy. I po uzdravení. Ta nemoc vám hodně vezme. Ale taky něco dá. Například vás naučí vážit si maličkostí a okamžiků. Protože okamžiky jsou to jediné, co vám skutečně patří.
nemoci a zdravotní problémy

Deník raka 2

269 Kč
239 Kč
Vaříme a pečeme pro diabetiky - 11%
Skoncujte s nudnými nutričními tabulkami, které vám sužují každodenní život. Teď jste šéfem svého talíře vy! Sestavte si svůj jídelníček zcela podle chuti a nálady....
nemoci a zdravotní problémy

Vaříme a pečeme pro diabetiky

179 Kč
159 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
nemoci a zdravotní problémy

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Jak si hýčkat zdravá střeva - 11%
(1x)
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle.
nemoci a zdravotní problémy

Jak si hýčkat zdravá střeva

224 Kč
199 Kč
Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
nemoci a zdravotní problémy

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
nemoci a zdravotní problémy

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
nemoci a zdravotní problémy

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
nemoci a zdravotní problémy

Migréna

377 Kč
354 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>