Nejprodávanější knihy - listopad 2018
medicína

Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
medicína
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Francouzská nemoc v radách lékařů 16. století - 11%
(1x)
Konsilia tvořila důležitou součást středověké i raně novověké odborné lékařské literatury. Literární konsilium obsahovalo písemné vylíčení jednoho konkrétního případu pacienta a lékařovu radu na léčebný postup.
medicína

Francouzská nemoc v radách lékařů 16. století

179 Kč
159 Kč
Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
medicína

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Antibiotika - systematika, vlastnosti, použití - 11%
Kniha je užitečnou příručkou pro všechny, kdo se o problematiku antibiotické léčby hlouběji zajímají – pro klinické lékaře i laboratorní pracovníky, ale i studenty lékařství nebo farmacie.
medicína

Antibiotika - systematika, vlastnosti, použití

854 Kč
759 Kč
Deprese, odkaz předků - 11%
Deprese může kdykoli postihnout kohokoli z nás. Knihu ocení nejen lidé s touto poruchou, ale i jejich terapeuti, a všichni čtenáři se zájmem o vliv životů našich předků na náš současný život.
medicína

Deprese, odkaz předků

296 Kč
263 Kč
Komplexní kineziologický rozbor - 11%
Komplexní kineziologický rozbor je základní diagnostický prostředek fyzioterapie a myoskeletální medicíny. Srozumitelnou formou seznamuje s problematikou funkčních poruch pohybového systému a prezentuje základní rozdělení těchto poruch...
medicína

Komplexní kineziologický rozbor

314 Kč
279 Kč
Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
medicína
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Genetika - 11%
Druhé české vydání Genetiky přichází po osmi letech od vydání prvního. Během této doby se ve vědě, která prožívá tak bouřlivý rozvoj, objevila celá řada nových a zásadních poznatků – a tato učebnice je prezentuje.
medicína

Genetika

1 546 Kč
1 374 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 90 položek
1 2 3 .. 9 > >>