Nejprodávanější knihy - listopad 2018
filosofie a náboženství

Druhá derivace touhy I - 11%
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
filosofie a náboženství

Druhá derivace touhy I

313 Kč
278 Kč
Co je nového ve filozofii - 11%
(1x)

Pohyby současného myšlení. Myšlení, filozofické nevyjímaje, je aktuální, to jest nějak nové, jen tehdy, pokud se pokouší překračovat své vlastní hranice. Své době odpovídá tím, že se mění.

filosofie a náboženství
Ukázky

Co je nového ve filozofii

216 Kč
192 Kč
Ekonomie dobra a zla - 11%
(3x)
Ekonomii dobra a zla publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje nejen české, ale i zahraniční čtenáře.
filosofie a náboženství

Ekonomie dobra a zla

358 Kč
318 Kč
Věštění v antickém Řecku IV. - 11%
(1x)
Čtvrtý a závěrečný díl Věštění v antickém Řecku přináší ve třech částech výklad čtyř větších skupin induktivních věštebných technik, které jsou doloženy z antiky nebo středověku.
filosofie a náboženství

Věštění v antickém Řecku IV.

500 Kč
444 Kč
Symbolismus lidského těla - 11%
(1x)

Tato kniha nám objevuje nový a zároveň prastarý vztah k druhým lidem i k sobě samému: dokonalé sebepoznání, vědomí, že existují dva zdroje poznání, mozek a srdce, pochopení, že svět i lidé nutně dosvědčují nezměrnost božích možností.

filosofie a náboženství

Symbolismus lidského těla

342 Kč
304 Kč
Dopisy psané stoikem - 11%
První kompletní vydání Senekových dopisů Luciliovi. Vydání je doplněno úvahou Petra Dvořáka o stoickém pojetí osobní transformace a ideálu emočního života.
filosofie a náboženství

Dopisy psané stoikem

430 Kč
382 Kč
Je vědění moc? - 11%
Téměř vše, co děláme, se zakládá na vědění o světě kolem nás: jak se ráno oblékáme, jak si vedeme v práci, jak jednáme s jinými lidmi – to vše má základ v našem porozumění tomu, co víme o životě.
filosofie a náboženství

Je vědění moc?

252 Kč
224 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Já nic, já Mohamed - 11%
(1x)
Troufalý portrét zakladatele islámu. Miliarda a půl lidí ho vyznává, stejně tolik se ho bojí, ale jen hrstka o něm něco ví. Na jedné straně bitvy ve jménu Alláha, na druhé devět manželek.
filosofie a náboženství

Já nic, já Mohamed

266 Kč
236 Kč
Sny křesťanských proroků - 11%
Studie předkládané v této publikaci vycházejí z dosavadní práce autora nad Órigenovými texty. Zabývají se dvěma klíčovými tématy jeho myšlení: otázkou, jakou míru svobody zakouší lidská vůle ve světě ovládaném Boží prozřetelností, ...
filosofie a náboženství

Sny křesťanských proroků

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 364 položek
1 2 3 .. 37 > >>