Nejprodávanější tituly - listopad 2018
společenské vědy

Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
společenské vědy

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Hledání dějin - 20%
(2x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
společenské vědy
Ukázky

Hledání dějin

220 Kč
176 Kč
Já platím, já rozhoduji! - 11%
Silvio Berlusconi, Geert Wilders, Frank Stronach, Viktor Uspaskich, Vít Bárta, Tomio Okamura a Andrej Babiš, to jsou jen některá jména politických podnikatelů, kteří vytvořili vlastní stranu a vstoupili s ní do politiky.
společenské vědy

Já platím, já rozhoduji!

257 Kč
228 Kč
Největší záhady kriminalistiky – Vraždy - 11%
(1x)
Publicista Jaroslav Mareš se ponořil do bádání největších českých i československých kriminálních případů. Prošel tisíce stran spisů, znovu vyzpovídal některé svědky a odkryl příběhy plné zločinu a tajemna. Napětí ještě podtrhují dobové fotograf
společenské vědy

Největší záhady kriminalistiky – Vraždy

359 Kč
319 Kč
Perfektní diktatura - 11%
(3x)
Současný čínský systém je ve své podobě ojedinělý – doposud se v lidských dějinách žádný takový nevyskytoval. Tato kniha vysvětluje, jak systém funguje a kam směřuje.
společenské vědy

Perfektní diktatura

293 Kč
260 Kč
Průvodce budoucností - 11%
(1x)
Kniha žurnalisty Jana Müllera si všímá překvapivých momentů vývoje české a světové společnosti v 21. století. Ukazuje, jak roste a sílí „globální systém“, který je pro nás zdrojem pohodlného životního stylu a zároveň příčinou dosud neznámých rizik.
společenské vědy

Průvodce budoucností

314 Kč
279 Kč
Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!! - 11%
Média, politici, sociální sítě – ze všech těchto zdrojů se na nás neustále valí dohady o tom, kdo, jak a proč se nás snaží dezinformovat.
společenské vědy

Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!!

269 Kč
239 Kč
Německo: mýtus a realita - 11%

Publikace se zabývá německou politikou posledních dvaceti let. Vlastnímu tématu předchází obsáhlý úvod, objasňující základy politického systému SRN a proměny německého paradigmatu.

společenské vědy

Německo: mýtus a realita

359 Kč
319 Kč
Průmysl lži - 20%
(18x)
Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.
společenské vědy
Ukázky

Průmysl lži

159 Kč
127 Kč
Robot na konci tunelu - 11%
(10x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
společenské vědy
Ukázky

Robot na konci tunelu

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 350 položek
<< < 1 2 3 4 .. 35 > >>