Nejprodávanější tituly - listopad 2018
rock

Post Traumatic
Michael Kenji Shinoda je americký hudebník, hudební producent a umělec. Nejvíce je známý jako raper, producent, klávesista, kytarista a také jako vokálista americké hudební skupiny Linkin Park.
rock

Post Traumatic

386 Kč
Riding With The King-Live In San Diego
Dvě alba za příznivou cenu. Riding With The King je společná studiovánahrávka Erica Claptona a amerického hudebníka B. B. Kinga z roku 2000.Druhou část tvoří Claptonovo již třinácté živé album Live In San Diego.
rock

Riding With The King-Live In San Diego

341 Kč
Sudová přitažlivost
Sedmnácté album skupiny Alkehol sestává z dvanácti novinek a jako bonus je připojena píseň Rockeři, která vznikla k loňskému 25. výročí skupiny. Zpívají v ní také Petr Janda a Josef Vojtek.
rock

Sudová přitažlivost

296 Kč
Ve stínu slunce
Sedm let po vydání alba Neopak přichází Miloš Makovský s albem Ve stínu slunce.
rock

Ve stínu slunce

251 Kč
Životní režim / Run off the Mill
(1x)
Po výborně přijaté kolekci balad (CD Královský večer, 2014) přichází na řadu sestava songů různorodě svižných.
rock

Životní režim / Run off the Mill

374 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
rock

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Eskalace dobra

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rocková skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ raperů Oto Klempíř a Michael Viktořík.

rock

Eskalace dobra

764 Kč
Road Songs for Lovers
Christopher Anton Rea je britský kytarista, zpěvák a autor písní. Jeho hudba se dá zařadit mezi pop, blues a rock. Doposud se prodalo 30 miliónů jeho alb. Je známý především díky svému chraplavému hlasu.
rock

Road Songs for Lovers

314 Kč
Sůl
Ikona alternativního brněnského rocku Budoár staré dámy vydává na CD i LP (krásný žlutý vinyl) nové, již páté album. Naléhavé písně, které musíte poslouchat, nebo vypnout. Nová deska Budoáru staré dámy nese název Sůl.
rock

Sůl

449 Kč
The Book Of Souls: Last Chapter
Živá nahrávka ze světového turné The Book Of Souls 2016-2017. Jedná se o záznam sestříhaný zkoncertů v Japonsku, Brazílii, Argentině, Austrálii, Polsku, Kanadě, Irsku, Itálii nebo Salvadoru a zlegendárních festivalů v Donningtonu a Wackenu.
rock

The Book Of Souls: Last Chapter

386 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>