Nejprodávanější tituly - listopad 2018
rock

Třínohý pes
Třínohý pes je deset nových písniček Mňágy nahraných v pražském studiu Sono v produkci Milana Cimfeho. Podle prvních nadšených ohlasů se zdá, že kapele se podařilo s novým bubeníkem Marcelem Gabrielem nalézt čerstvý zvuk.
rock

Třínohý pes

476 Kč
A/B
Celkově deváté řadové a první v druhém čtvrtstoletí existence Tata Bojs - to je album s mnohoznačným názvem A / B.
rock

A/B

374 Kč
Divoký ticho Žižkova
Čtvrté album pražské folkrockové skupiny Hromosvod Divoký ticho Žižkova nabízí čtrnáct různobarevných nahrávek ozdobených řadou výjimečných hostů (mj. Petr Janda, Kamil Střihavka, Vladimír Merta).
rock

Divoký ticho Žižkova

261 Kč
Led Zeppelin
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 1.album (1969)
rock

Led Zeppelin

521 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
rock

Noční hlídka

224 Kč
Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...
rock

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
Neslýchané

Rockové album skupiny Traband s názvem Neslýchané! plus DVD s názvem Neslyšené. Na CD Neslýchané! naleznete novější skladby skupiny Traband a DVD Neslyšené vám nabízí unikátní projekt –starší trabandí písně tlumočené slyšícími i neslyšícími tlumočníky do českého znakového jazyka.

rock

Neslýchané

269 Kč
Domasa
Domasa, je sedmé album, kapely Traband a navazuje na poetický výraz předchozího alba Přítel člověka. Patrný velký rozdíl je v hudební složce alba. Traband nyní přidává plyn a je opět rockově zařinčí.
rock

Domasa

269 Kč
52 + 2
Rekapitulační 3CD nabízí celkem 54 autorských písní Petra Skoumala mapující období let 1975–2007. Jak už název napovídá, 2 písně vznikly po tomto období. Petr Skoumal umí svými skladbami oslovit opravdové hudební fajnšmekry.
rock

52 + 2

359 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
rock

Dick O´Brass

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>