Nejprodávanější tituly - listopad 2018
ostatní

Ultra! Ultra!
Třetí sólová deska VLADIMIRa 518.
ostatní

Ultra! Ultra!

296 Kč
We Got Love - live
Kapela Kelly Family přichází s deskou We got love natočenou živě ve Westfalenhalle v Dortmundu.
ostatní

We Got Love - live

494 Kč
The Astonishing
Americká progmetalová kapela debutovala už v roce 1989. Kdysi předskakovala slavnějším kolegům, např. skupině Metallica, dnes ovšem patří ke komerčně nejúspěšnějším interpretům hard-rockové či metalové scény.
ostatní

The Astonishing

431 Kč
4
Nahrávka nese jednoduchý název 4 a kromě odkazu na film Svatá čtveřice je to pořadí dalšího řadového alba. Písně z filmu doplňují nové skladby a na albu zní nejen angličtina, ale i čeština, která v písních Eggnoise zazněla naposled na prvním albu.
ostatní

4

359 Kč
Česká mše vánoční
Spojením Rybovy mše, Ladova betlému a desítek dalších Ladových postaviček a scenérií vznikl stejnojmenný animovaný film, který je už od roku 2007 neodmyslitelnou součástí vánočních svátků s Českou televizí.
ostatní

Česká mše vánoční

89 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
ostatní

Noční hlídka

224 Kč
Neslýchané

Rockové album skupiny Traband s názvem Neslýchané! plus DVD s názvem Neslyšené. Na CD Neslýchané! naleznete novější skladby skupiny Traband a DVD Neslyšené vám nabízí unikátní projekt –starší trabandí písně tlumočené slyšícími i neslyšícími tlumočníky do českého znakového jazyka.

ostatní

Neslýchané

269 Kč
Domasa
Domasa, je sedmé album, kapely Traband a navazuje na poetický výraz předchozího alba Přítel člověka. Patrný velký rozdíl je v hudební složce alba. Traband nyní přidává plyn a je opět rockově zařinčí.
ostatní

Domasa

269 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
ostatní

Koleda

179 Kč
Singalana
Ženská vokální skupina Yellow Sisters prochází svým zpěvem s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r´n´b, world music, jazzu i reggae.
ostatní

Singalana

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>