Nejprodávanější tituly - listopad 2018
romantika

Zapomeň na minulost - 11%
Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.
romantika

Zapomeň na minulost

296 Kč
263 Kč
Borůvky - 11%
Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové poutavě, často sarkasticky, někdy s nadhledem, ale vždy s krystalickou upřímností vypráví o ženském světě.
romantika

Borůvky

224 Kč
199 Kč
Hvězdy nad Amsterdamem - 11%
I celebrita je jenom žena a každá žena touží po lásce. Krásná, slavná a úspěšná zpěvačka Miriam Sternová žije jako ve zlaté klícce. V ideálním manželství, luxusu a přepychu. V jejím soukromí jí ale něco schází...
romantika

Hvězdy nad Amsterdamem

224 Kč
199 Kč
Běh života s úsměvem - 11%
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romantika

Běh života s úsměvem

224 Kč
199 Kč
Cizí ložnice - 11%
Radka pracuje v realitce a jednoho dne se po návštěvě luxusní vily probouzí v nemocnici. Poutavý příběh od nejprodávanější slovenské autorky.
romantika

Cizí ložnice

269 Kč
239 Kč
Dobrá partie pro Cynstera - 11%
(1x)
Marcus Cynster čeká, co mu osud přinese – zůstane ve svém milovaném Skotsku, nebo ho zanese někam daleko?
romantika

Dobrá partie pro Cynstera

269 Kč
239 Kč
Hotýlek v údolí Loiry - 11%
Voňavá káva, vynikající víno, croissanty k snídani, slunce a poklidný venkov – není nic, co by dokázalo pokazit vytouženou dovolenou. Nebo snad ano?
romantika

Hotýlek v údolí Loiry

313 Kč
278 Kč
Hroši nepláčou - 11%
(1x)
Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem.
romantika

Hroši nepláčou

206 Kč
183 Kč
Karmínové pouto - 11%
(2x)

Jen jediná dívka dokáže zachránit svět před temnotou! Rachelle bývala obyčejnou vesnickou dívkou. Teta ji učila, jak se stát lesodějkou, aby mohla svou vesnici chránit před temnotou Velkého hvozdu.

romantika

Karmínové pouto

296 Kč
263 Kč
Katovská láska - 20%
(1x)
Román o lásce dvou mužů v době panování Karla IV. Dokáže láska překonat stavovský rozdíl mezi urozeným mladíkem Vítkem a hrdinou příběhu, nalezencem, kterého vychoval kat?
romantika
Ukázky

Katovská láska

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>