Nejprodávanější Kniha - listopad 2018
beletrie

Lucemburská zahrada
(8x)
Román líčí sled událostí, které se přihodily hrdinovi v důsledku toho, že v okamžiku nesoustředěnosti položil ruku na nesprávné klávesy počítače a do vyhledávače napsal jedno slovo špatně. Kniha oceněná Magnésií Literou pro nejlepší knihu roku.
beletrie

Lucemburská zahrada

229 Kč
Marta v roce vetřelce
(11x)
Kniha autorky bestselleru Zmizet je stylizovaná jako deník dospívající dívky, náhle vržené do dospělosti. Soukupová opět dokazuje, že síla jejího vypravěčství spočívá v nečekaném nasvícení existenciálních situací.
beletrie
Ukázky

Marta v roce vetřelce

269 Kč
20 000 mil pod mořem
Pro čtenáře od 9 let jsme připravili komiksové vydání známého dobrodružného románu Julese Verna, kterého díky jeho fascinujícím příběhům mnozí označují za zakladatele sci-fi literatury.
beletrie

20 000 mil pod mořem

185 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
beletrie

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
Robinson Crusoe
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
beletrie

Robinson Crusoe

148 Kč
Shakespeare
Erudovaná a zároveň čtenářsky neobyčejně poutavá práce o nejhranějším dramatikovi všech dob.
beletrie

Shakespeare

134 Kč
Díky, Jeevesi
(2x)
Další kniha oblíbeného humoristy, jejímž hrdinou je důvtipný komorník Jeeves.
beletrie

Díky, Jeevesi

206 Kč
Jedenáct

Viki je vtipná, citlivá, svébytná a hlavně v březnu oslavila JEDENÁCT! A právě v den jedenáctých narozenin se pro nás otevírají stránky poutavého Viktorčina deníku.

beletrie

Jedenáct

268 Kč
Matky po e-mailu
(1x)
Linie matka-dcera, dcera jako pečovatelka o stárnoucí a staré rodiče, je v této společnosti považována za samozřejmost. Knížka formou dopisů mezi dvěma ženami přibližně ve věku 60-65 let přibližuje traumata, s nimiž se ženy bojí vůbec někomu svěřit.
beletrie

Matky po e-mailu

142 Kč
Burití - 78%
(1x)
Novela jednoho z největších latinskoamerických autorů 20. století vtahuje čtenáře do magického světa brazilského sertãa. Jazykově mnohovrstevné dílo s prvky básnické prózy vychází v mistrovském překladu Vlasty Dufkové.
beletrie

Burití

198 Kč
44 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>