Nejprodávanější tituly - listopad 2018
česká

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 10%
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
česká

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

199 Kč
179 Kč
Z Koryčan na konec světa a zpět přes tři oceány
František Novotný (1886–1961) se rozhodl předat svým dětem zprávu o době, v níž žil. Psal pro budoucnost, a tak věděl, že co se zdává být atraktivní v přítomnosti, časem na hodnotě obvykle ztrácí.
česká

Z Koryčan na konec světa a zpět přes tři oceány

206 Kč
3x Ivan Vyskočil
Tři studie tří pedagogů katedry autorské tvorby a pedagogiky DAMU spojuje téma "otce české ne/divadelní alternativy" Ivan Vyskočil.
česká

3x Ivan Vyskočil

180 Kč
Bertík a čmuchadlo
(1x)
Bertík a čmuchadlo je první kniha pro děti jedné z nejvýraznějších současných českých autorek, která svým osobitým stylem dokázala vytvořit z relativně jednoduchého námětu silný, neuvěřitelně autentický příběh o hledání vnitřní rovnováhy.
česká

Bertík a čmuchadlo

254 Kč
Bez svědomí
(13x)
Kniha o odvaze a ostražitosti, detektivní román, jehož děj sahá od časů první republiky do současnosti. O tajemství, které se nesmí dostat do rukou mocným. O tom, jak krutou daň si může vybrat na těch, kteří je střeží…
česká

Bez svědomí

351 Kč
Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

česká

Bílá lvice

280 Kč
Bridget Jonesová: Láskou šílená
(1x)
Bridget Jonesová se vrací po téměř šestnácti letech na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Pravda, Bridget zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic.
česká

Bridget Jonesová: Láskou šílená

314 Kč
Čertovská pohádka
(1x)
Pohádku z čertovskou tematikou, jejímiž autory jsou Jan Kramařík a Jaroslav Nečas.
česká
Ukázky

Čertovská pohádka

89 Kč
H R A
Vydáním této knihy bude podstatně doplněn úplnější přehled Brázdova díla o kresby dosud neznámé, které jsou významnou součástí jeho díla a které chyběly jak na retrospektivní výstavě v NG, tak i v monografii Brázda.
česká
Ukázky

H R A

423 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
česká
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>