Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
beletrie

Ropuší kletba
Po 99 letech od vydání originálu vychází poprvé v téměř kompletní podobě překlad nejzásadnějšího souboru Meyrinkových povídek.
beletrie

Ropuší kletba

253 Kč
Aby radost nezmizela
(1x)
Sborník vzpomínek vznikl po náhlé smrti básníka, rebela a manažera Plastic People Ivana Martina Jirouse, který si odseděl v nejdrsnějších komunistických žalářích osm a půl let vězení.
beletrie

Aby radost nezmizela

36 Kč
Darda
(4x)
Po bestselerech Hrdý Budžes (jenž se proslavil také jako činohra s vynikající Barborou Hrzánovou v hlavní roli) a Oněgin byl Rusák (v divadelní režii Jana Borny) přichází závěrečná část autorčiny volné trilogie Darda.
beletrie

Darda

233 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
beletrie

Divoši

356 Kč
Ještě jsme ve válce
(11x)
13 komiksových příběhů představuje netradiční formou osudy lidí, kteří v boji s totalitní moci morálně zvítězili nebo podlehli své slabosti. Kniha získala cenu Muriel pro nejlepší český komiks roku 2012.
beletrie

Ještě jsme ve válce

508 Kč
Pražská vizitka / Prager Visitenkarte
Tzv. „pražský židovský“ autor milující atmosféru staré Prahy ve své nejznámější poloze. Tři povídky Gustava Meyrinka svázané tématem Prahy a jejího genia loci: „Praha“, „G.M.“ a „Ta se dělá“ – princeska v dárkovém provedení bilingvní edice Kanapka.
beletrie

Pražská vizitka / Prager Visitenkarte

124 Kč
Prodavači ostatků - 30%
(5x)
Děj historického románu se odehrává v polovině 14. století. Martin ze Svolna odchází do Paříže na studia, ale dostane se do konfliktu s inkvizicí. Potlouká se proto po francouzském venkově ve společnosti obchodníka s falešnými ostatky svatých.
beletrie
Ukázky

Prodavači ostatků

229 Kč
160 Kč
Příšerné příběhy z Černé lodi
(8x)
Autor úspěšné knihy Příšerné příběhy strýce Montaguea přichází s další sbírkou strašidelných historek pro mladé i starší čtenáře. Tentokrát je vypravěčem mladý námořník, který se uprostřed bouřlivé noci objeví v málo navštěvované krčmě.
beletrie

Příšerné příběhy z Černé lodi

211 Kč
Bůh chodí po světě vždycky inkognito
(15x)
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných.
beletrie

Bůh chodí po světě vždycky inkognito

268 Kč
Valkýry
(4x)
První české vydání dnes už klasického románu Paula Coelha (napsaného roku 1992). Jde o autobiografický a zároveň široce platný příběh dvou povahově odlišných partnerů, jejichž manželství hrozí rozpad.
beletrie

Valkýry

211 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100