Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
dům a zahrada

Zahradní pece na pizzu a chleba - 20%
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní pece na pizzu a chleba

135 Kč
108 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
dům a zahrada
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Technická zařízení budov v praxi - 20%
Komplexně pojatá publikace, která shrnuje vše důležité o technických zařízeních budov a vyzdvihuje podstatné poznatky tohoto oboru pro stavební praxi.
dům a zahrada
Ukázky

Technická zařízení budov v praxi

289 Kč
231 Kč
Trvalky - 11%
Vedle dřevin jsou trvalky nejvýznamnějším kompozičním prvkem zahrad. Trvalky neboli pereny jsou převážně byliny, tj. nedřevnatějící víceleté rostliny. V knize je zobrazeno a popsáno 30 druhů původem středo- a východoevropských trvalek, ...
dům a zahrada

Trvalky

269 Kč
239 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
dům a zahrada
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Sauna - 20%
Kniha je určená všem zájemcům o stavbu či zřízení sauny i o vlastní saunování.
dům a zahrada
Ukázky

Sauna

149 Kč
119 Kč
Vytápění domů a bytů - 20%
Největší množství energie se spotřebuje v domácnostech právě na vytápění. Tato publikace vám pomůže rozhodnout se při výběru typu vytápěcí soustavy, druhu paliva, obeznámí vás hygienickými požadavky na provoz.
dům a zahrada
Ukázky

Vytápění domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Zahradní krby a grily I - 20%
Kniha je určena těm, pro které je zahrada místem oddychu a společenských setkání, lidem, kteří si stavby provádějí sami i kteří si nechávají profesionálně zhotovit "oheň v zahradě".
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní krby a grily I

101 Kč
81 Kč
Zahradní krby a grily II - 20%
Publikace navazuje na velmi úspěšnou knihu Zahradní krby a grily I. Popisuje konstrukci grilů a krbů, jejich použití a vhodná paliva. Podle návodných obrázků si může navrhnout nebo dokonce sestavit krb i stavitel amatér.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní krby a grily II

101 Kč
81 Kč
Umění japonských zahrad - 6%
(3x)
Publikace přibližuje japonské zahrady, v nichž je člověk v neustálém kontaktu s přírodou, a je určená všem, kteří chtějí zahrady zakládat.
dům a zahrada

Umění japonských zahrad

423 Kč
398 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 110 položek
<< < 1 .. 9 10 11