Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
hudba

Arabigbit
Funky-beat-jazz, jak se charakterizuje devítičlenné hudební sdružení, se na albu představuje s vlastními česky i anglicky zpívanými skladbami, které v podání Chorchestru zvednou ze židlí i zapřísáhlé netanečníky.
hudba

Arabigbit

89 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.
hudba

Breadcrumb Trail

269 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.
hudba

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
Optimi de…
Náplní této desky Gothartu je středověká hudba.
hudba

Optimi de…

212 Kč
Smrt žije
Sympaticky odvážný způsob, jakým se kapela snaží navzdory svému datu založení provokovat a šťourat do hudebního vkusu i světonázoru posluchačů. Deska je, co se týče témat i nálad, asi nejlépe poskládané album Prago Union a Kato by měl dostat cenu za rým.
hudba

Smrt žije

242 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
hudba

Žito

341 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 176 položek
<< < 1 .. 16 17 18