Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
hudba

Prší nám do campari
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".
hudba

Prší nám do campari

224 Kč
Sens
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
hudba

Sens

269 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
hudba

Z ruky zobať

269 Kč
Kaj Te Žav – Kam ísť
Hvězda slovenské (a romské) populární hudby. Skupina Kali Čercheň interpretuje tradiční romské písně z různých krajin východní Evropy i vlastní songy se suverenitou profesionálů.
hudba

Kaj Te Žav – Kam ísť

269 Kč
52 + 2
Rekapitulační 3CD nabízí celkem 54 autorských písní Petra Skoumala mapující období let 1975–2007. Jak už název napovídá, 2 písně vznikly po tomto období. Petr Skoumal umí svými skladbami oslovit opravdové hudební fajnšmekry.
hudba

52 + 2

359 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
hudba

V salonu barokních dam

269 Kč
Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.
hudba

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč
Můj tanec
Sestry Steinovy spolu zpívají od dětství, založily několik převážně rockových kapel, než se rozhodly pro akustickou hudbu. Na druhé desce najdete 14 písní této dvojice nonkonformních písničkářek.
hudba

Můj tanec

224 Kč
Cestující v noci
Písničky, které mohou znít libě oušku folkem či i popem odkojených posluchačů.Nalezneme zde vkusné balady i nefalšované parodie, a také připomínku filmové hudby. Ten druh desky, kdy cítíte potřebu naslouchat, přemýšlet, přidat se.
hudba

Cestující v noci

224 Kč
Kdyby smrtka měla mladý
Album všestranné osobnosti zpěváka, kytaristy, básníka, publicisty, moderátora Jiřího Dědečka. 17 autorských skladeb v nezvykle barevných aranžích pomáhalo vytvářet množství zajímavých hostů.
hudba

Kdyby smrtka měla mladý

179 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 176 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>