Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
hudba

Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
hudba

Tři čuníci

242 Kč
Ja tutaj mieszkam
Album osobité písničkářky využívá zvukomalebnosti polského jazyka, ve kterém je většina jejích textů. Skladby oplývají výraznou melodii a jsou propletené emocemi.
hudba

Ja tutaj mieszkam

269 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
hudba

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Le carnet noir
Le carnet noir přináší opět hudbu keltské Bretaně – tradiční tance a písně s mystickým nádechem, ovlivněné starými bretaňskými legendami, dobrodružstvím, melancholií a průzračností zpěvů moře.
hudba

Le carnet noir

269 Kč
Lipa 68
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.
hudba

Lipa 68

314 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
hudba

Noční hlídka

224 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
hudba

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
hudba

Advent

269 Kč
Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...
hudba

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 171 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 18 > >>