Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
hudba

Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
hudba

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Mami, proč jsi nezůstala v Africe
Hudba Dětí kapitána Morgana je podzemním šansonem. Bezostyšně znásilní jakýkoli hudební žánr, jen aby ukojila svoji touhu po zážitku. Míchá se tu všechno se vším. I proto se Děti rozhodly říkat svojí hudbě autsajdr pop. Je v tom všechno a nic.
hudba

Mami, proč jsi nezůstala v Africe

269 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
hudba

Muna

359 Kč
Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
hudba

Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský

206 Kč
O lásce
Vlasta Grycová patří k nejvýznamnějším lidovým zpěvačkám na Moravě. V její kariéře má své místo nejen účinkování se slavným Hradišťanem Jaroslava Staňka, uherskobrodskou cimbálovou muzikou Olšava, ale i dlouholetá spolupráce s Brněnským rozhlasovým orchestrem lidových nástrojů.
hudba

O lásce

269 Kč
Opýtaj sa Malana
Na CD Opýtaj sa Malana se představí horňácký zpěvák Martin Prachař, jeden z nejvýraznějších interpretů lidové písně na Moravě, jehož domovskou kapelou se stala Musica Folklorica.
hudba

Opýtaj sa Malana

224 Kč
Paris
Zaz vzdává hold své francouzské metropoli výhradně prostřednictvím coververzí, které jsou zároveň zcela francouzsky stylové a přitom nepostrádají její osobitost, rozvernost a drzost, kterou posluchačům učarovala.
hudba

Paris

386 Kč
Kořeny
Na nové studiové album Jiřího Smrže si museli posluchači počkat dlouhých osm let od doby, kdy vyšla Poslední láska, která získala v roce 2005 i Anděla v kategorii Folk & Country.
hudba

Kořeny

261 Kč
Nohavica - Box
Box 4 CD je hromadná reedice alb Jaromíra Nohavici Mikymauzoleum (1993), Tři čuníci (1994), Darmoděj a další (1995) a Divné století (1996).
hudba

Nohavica - Box

584 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

hudba

Tenkrát

242 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 171 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 18 > >>