Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
hudba

Seance
Slavné 4. řadové album jesnického tandemu Švejdík - Kružík, kterým započalo novodobé písničkové období, vychází nyní na bílém vinylu!! Obsahuje hity jako je Ulice, Ave Maria nebo Království.
hudba

Seance

449 Kč
Something Else
Další album irské hudební skupiny, která vznikla roku 1990.
hudba

Something Else

359 Kč
Třínohý pes
Třínohý pes je deset nových písniček Mňágy nahraných v pražském studiu Sono v produkci Milana Cimfeho. Podle prvních nadšených ohlasů se zdá, že kapele se podařilo s novým bubeníkem Marcelem Gabrielem nalézt čerstvý zvuk.
hudba

Třínohý pes

476 Kč
U chodníčka
Mužský hlas, cimbál a lidové písně, to jsou tři výrazové prostředky tohoto úžasného alba, které nazpíval emeritní profesor, vědec, folklorista, národopisec a ostřílený Horňák zpěvák Dušan Holý.
hudba

U chodníčka

269 Kč
Ve Strážnici na vojnu verbujú
Cimbálová muzika Pavla Múčky dlouhé roky patřila především k žádaným a vyhledávaným muzikám „zábavním“.
hudba

Ve Strážnici na vojnu verbujú

224 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

hudba

Vlasy

296 Kč
Back to the Trees
Pražská indie-folková skupina Republic of Two vydává čtvrtou studiovou desku Back to the Trees. Zpátky ke kořenům, ke vzorům, jako byli Beatles, U2 nebo The Smiths, návrat k přírodě a jednoduchosti na protest proti hluku a závislostem na technických vymoženostech.
hudba

Back to the Trees

269 Kč
Král vysílá své vojsko & Loď odplouvá (2CD)
Reedice obsahuje nejznámější a neslavnější album kapely Král vysílá své vojsko, zatímco album Loď odplouvá lze označit jako nejvyzrálejší, na jeho vzniku se podílel i Jaroslav Svoboda, Jana Modráčková a Robert Škarda z kapely Traband.
hudba

Král vysílá své vojsko & Loď odplouvá (2CD)

269 Kč
Na Václavskym Václaváku
Dvojalbum Pražského výběru je mimořádným dokumentem doby a památkou na syrové začátky skupiny, která se stala legendou nedlouho po zahájení svojí činnosti. Jedná se o první oficiální vydání unikátních archivních live nahrávek z let 1980–1982 na 2CD.
hudba

Na Václavskym Václaváku

323 Kč
Nahubu
Nahubu je unikátní album, na kterém nejsou použity žádné hudební nástroje. Jediným nástrojem je zde pouze Rumlův hlas nebo zpěvák sám. Dokázal vytvořit jedenáct hudebních nástrojů a samozřejmě „normální“ mužský a místy i ženský zpěv plus asi deset zvířecích zvuků. Jedná se o naprosto ojedinělé album, kde se prolíná jeho vlastní tvorba s originálně zaranžovanými českými i zahraničními písněmi.
hudba

Nahubu

323 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 180 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 .. 18 > >>