Nejprodávanější hudba - prosinec 2018
pop

Heart To Mouth
Americká zpěvačka s italskými kořeny LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, vydává v pořadí páté album Heart To Mouth.
pop

Heart To Mouth

359 Kč
Oppidum
Po neuvěřitelných patnácti letech přišla v roce 2018 zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová se studiovým albem Oppidum. Čarokrásné melodie, všudypřítomný nádech tajemné keltské kultury a uhrančivá interpretace...
pop

Oppidum

377 Kč
Effet Miroir (digisleeve edition)
Album, které je inspirované zážitky z koncetních šňůr a cest zpěvačky, na nichž poznávala různé charaktery a lidské tváře.
pop

Effet Miroir (digisleeve edition)

431 Kč
Bad Time For Gentlemen
Nezaměnitelný rukopis Romana Holého, výtečné výkony vokalistů Matěje Rupperta a Terezy Černochové a špičková jména světového věhlasu.
pop

Bad Time For Gentlemen

296 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
pop

Konnichiwa

296 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.
pop

Christmas On The Blue

323 Kč
Budeme to stále my
Po 3 rokoch od posledného štúdiového albumu IMT Smile vydávajú dlho očakávaný album „Budeme to stále my”. Obsahuje 10 piesní a kapela ním zúročila svojich vyše 20 rokov úspešnej tvorby, ktoré sú zároveň najtvorivejším obdobím Ivana Táslera.
pop

Budeme to stále my

314 Kč
Best Of 1993 – 2018
Nový výběr největších hitů populární zpěvačky a několikanásobné drzitelky Ceny Andel, mapuje celou její bohatou karieru a je takovým malým ohlednutím za neuvěřitelnými 25 lety na scéně, od roku 1993 až po současnost.
pop

Best Of 1993 – 2018

350 Kč
Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.
pop

Sexy exity

269 Kč
Si
Nejúspěšnější interpret klasické hudby Andrea Bocelli vydává po 14letech desku Si tvořenou novým materiálem, která oslavuje lásku, rodinu, víru a naději.
pop

Si

422 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 39 položek
1 2 3 4 > >>