Nejprodávanější knihy - prosinec 2018
filosofie a náboženství

Druhá derivace touhy I - 11%
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
filosofie a náboženství

Druhá derivace touhy I

313 Kč
278 Kč
Bludiště pravé víry - 11%
(1x)
Soubor studií předního německého medievisty je věnován problematice pozdně středověké hereze, kacířství a husitské revoluce ve středověkých Čechách. Autor v nich rozkrývá proměnu pohledů středověkých teologů na herezi od konce 13. století.
filosofie a náboženství

Bludiště pravé víry

268 Kč
238 Kč
Bhagavadgítá - 11%
(3x)
Nový český překlad známého indického díla Bhagavadgítá v bilingvní podobě. Je opatřen gnostickou předmluvou a komentářem překladatele ze sanskrtu Mgr. Jana Kozáka, který umožňuje pochopit všechny teologické nejasnosti v textu.
filosofie a náboženství

Bhagavadgítá

396 Kč
352 Kč
Ekonomie dobra a zla - 11%
(3x)
Ekonomii dobra a zla publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje nejen české, ale i zahraniční čtenáře.
filosofie a náboženství

Ekonomie dobra a zla

358 Kč
318 Kč
Praxe Horev-klubu I - 11%
Kniha Praxe Horev-klubu I poprvé zpřístupňuje čtenářské obci praktické učební texty, vypracované žáky nejvýznamnějšího českého hermetika Pierra de Lasenic (1900–1944) a jím samotným.
filosofie a náboženství

Praxe Horev-klubu I

288 Kč
256 Kč
Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku - 50%
(1x)
V knize Chonrad Stoeckhlin a noční houf autor líčí příběh dvou pastýřů z konce 18. století, kteří si navzájem slíbili, že pokud jeden z nich zemře, přijde druhého navštívit a bude mu podrobně vyprávět o posmrtném životě.
filosofie a náboženství

Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku

198 Kč
99 Kč
Co je nového ve filozofii - 11%
(1x)

Pohyby současného myšlení. Myšlení, filozofické nevyjímaje, je aktuální, to jest nějak nové, jen tehdy, pokud se pokouší překračovat své vlastní hranice. Své době odpovídá tím, že se mění.

filosofie a náboženství
Ukázky

Co je nového ve filozofii

216 Kč
192 Kč
Kouzlo maličkostí - 11%
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.
filosofie a náboženství
Ukázky

Kouzlo maličkostí

178 Kč
158 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari - 11%
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
filosofie a náboženství

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
230 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 396 položek
1 2 3 .. 40 > >>