Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
umění

101 kultovních filmů které musíte vidět, než zemřete - 20%

Mnoho filmů, které mají kultovní status, bylo zpočátku propadáky, a až v průběhu let přitahuje skupiny oddaných fanoušků.

umění
Ukázky

101 kultovních filmů které musíte vidět, než zemřete

335 Kč
268 Kč
Hudba, smysl a nesmysl - 20%

Alfred Brendel je bezesporu jedním z nejvýznamnějších klavíristů a umělců 20. století. Je historicky prvním pianistou, který nahrál kompletní klavírní dílo Ludwiga van Beethovena. Souborné vydání jeho esejů se ve světě stalo velkou událostí.

umění
Ukázky

Hudba, smysl a nesmysl

329 Kč
263 Kč
Mých tisíc životů - 20%
(1x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
umění
Ukázky

Mých tisíc životů

259 Kč
207 Kč
Podoby - 20%
Sbírka autorových próz a zamyšlení nazvaná Podoby je právě oním pozváním ke stolu a k naslouchání.
umění
Ukázky

Podoby

169 Kč
135 Kč
Slade Story - 20%

Počátkem 70. let viděla britská veřejnost ve čtveřici mládenců z průmyslového Wolverhamptonu nástupce nedávno rozpadlých Beatles. Byli čtyři jako oni, hráli na stejné nástroje jako oni, vzbuzovali davové šílenství jako oni.

umění
Ukázky

Slade Story

149 Kč
119 Kč
Architekti CZ - 20%
(2x)
Cesta do hlubin architektovy duše - i tak by se dala nazvat kniha dvaceti rozhovorů s pečlivě vybranými osobnostmi současné české architektury řazenými v pravidelném sledu od nejstarších po nejmladší.
umění
Ukázky

Architekti CZ

297 Kč
238 Kč
Angelina Jolie - 20%
Slavná americká herečka vzbuzuje zájem veřejnosti nejen svou nevšední krásou a řadou pozoruhodných rolí, které ztělesnila před filmovou kamerou, ale také osudovými peripetiemi, jež provázejí její život.
umění
Ukázky

Angelina Jolie

99 Kč
79 Kč
Křivky - 20%
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
umění
Ukázky

Křivky

149 Kč
119 Kč
Otčenáš - 20%
Muchův Otčenáš vychází ze zednářské, symboliky a z pokusů s mimosmyslovým vnímáním, kterým se Alfons Mucha zabýval v kruhu zájemců o vyšší světy spolu se svým přítelem C. Flammarionem.
umění
Ukázky

Otčenáš

199 Kč
159 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
umění
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>