Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
umění

Případ Václava Talicha - 20%
(1x)
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
umění
Ukázky

Případ Václava Talicha

120 Kč
96 Kč
Ještěři - 20%
Muzikál, v němž bývalí spolužáci zahánějí krizi středního věku inscenováním Zemanovy Cesty do pravěku (vedeni při tom učitelem pedofilem a jeho partnerem transvestitou). Hra z roku 2006. Texty písní Tomáš Belko.
umění
Ukázky

Ještěři

59 Kč
47 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
umění
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Tradiční textilní techniky - 20%
V této knize její autorka odhaluje zdroje lidské dovednosti v tomto oboru a předkládá přehled lidových textilních technik , jejich historický původ, rozšíření i návody na jejich osvojení a využití v současnosti.
umění
Ukázky

Tradiční textilní techniky

297 Kč
238 Kč
Krajkářství - 20%
Téměř po sto letech vychází opět publikace, věnovaná paličkované krajce. Kromě základů techniky paličkování s názornými kresbami přináší rozsáhlý vzorník základních typů krajek i s podvinky.
umění
Ukázky

Krajkářství

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3