Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
rodina a dítě

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
rodina a dítě

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
rodina a dítě

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Raketa 17 - 11%
Časopis pro děti chytrých rodičů.
rodina a dítě
Ukázky

Raketa 17

89 Kč
79 Kč
Nejšťastnější miminko v okolí
Harvey Karp, uznávaný pediatr a odborník na vývoj dětí, je autorem zcela ojedinělé a originální publikace, v níž opět s humorem, laskavostí i sympatickým zaujetím provádí rodiče situacemi každodenního života.
rodina a dítě

Nejšťastnější miminko v okolí

287 Kč
Pracovní sešit Čísla 1 - 30 - 11%
Tento sešit je pro vaše dítě úvodem do čtení a psaní čísel od 1 do 30. Pokud již vaše dítě umí psát čísla do 10, sešit staví na těchto vybudovaných základech.
rodina a dítě

Pracovní sešit Čísla 1 - 30

161 Kč
143 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

rodina a dítě
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
rodina a dítě

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Objevujeme svět! Před spaním - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět v dětském pokojíčku před spaním, je s tímto leporelem tak zábavné! Co si před spaním přečteme? A co ti dá maminka na dobrou noc? Stačí jen vložit prstík do správného otvoru, lehce posunout nebo otočit ve směru šipky.
rodina a dítě

Objevujeme svět! Před spaním

224 Kč
199 Kč
Péče o novorozence a kojence - 11%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
rodina a dítě

Péče o novorozence a kojence

215 Kč
191 Kč
Absorbující mysl - 11%
(1x)
Povrchní vykladači někdy tvrdí, že základem montessoriovského přístupu je ponechat dítěti naprostou volnost a nikterak ho neomezovat.
rodina a dítě

Absorbující mysl

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 308 položek
<< < 1 2 3 4 .. 31 > >>