Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
psi

Můj první pejsek
Knížka přináší 35 skvělých aktivit, díky kterým se z vás a vašeho pejska stanou nejlepší přátelé i kamarádi na hraní. Děti se dozvědí, jak se o pejska dobře postarat – ať už jde o pravidelný pohyb, krmení nebo bezpečnost na procházkách.
psi

Můj první pejsek

269 Kč
Oblečky a doplňky pro psy
Kabátky, obojky, polštářky, svetříky i milé zábavné hračky. Vybavte svého čtyřnohého miláčka originálními doplňky, které mu sami uháčkujete nebo upletete.
psi

Oblečky a doplňky pro psy

224 Kč
Péče o psího sportovce
Kniha Péče o psího sportovce je doslova nezbytností pro všechny, kteří chtějí v závodním světě dovést svého psa k těm nejlepším výkonům a zároveň mu nabídnout prvotřídní péči.
psi

Péče o psího sportovce

395 Kč
Sportuj se psem
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
psi

Sportuj se psem

269 Kč
Štěně
Štěňata jsou velmi zvědavá a prozkoumávají své okolí s nevázanou chutí ke hře a plny očekávání. Prvními nemotornými krůčky a pohledem velkých štěněčích očí si v mžiku získají srdce každého...
psi

Štěně

143 Kč
Hyperaktivní pes
Znáte psy, kteří se nedají odnaučit tahání na vodítku? Kteří na každého vyskakují? Kteří doma „tancují po nábytku“? Kteří koušou a rvou za vodítko? To je ale špatně vychovaný pes!
psi

Hyperaktivní pes

359 Kč
Nacvičujeme přivolání psa
Skvělé rady zkušené trenérky psů, jak postupovat, aby pes přiběhl na zavolání za každé situace.
psi

Nacvičujeme přivolání psa

89 Kč
Co nám říká pes?
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
psi

Co nám říká pes?

143 Kč
Cvičení a hry se psem
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů.
psi

Cvičení a hry se psem

143 Kč
Jak porozumět řeči psího těla
Dobrý vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit pouze na základě správně fungující komunikace – k tomuto závěru došla Rosie Lowryová po třiceti letech praxe a studia v oblasti výcviku a řešení problémového chování psů.
psi

Jak porozumět řeči psího těla

233 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>