Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
psi

Jak porozumět řeči psího těla
Dobrý vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit pouze na základě správně fungující komunikace – k tomuto závěru došla Rosie Lowryová po třiceti letech praxe a studia v oblasti výcviku a řešení problémového chování psů.
psi

Jak porozumět řeči psího těla

233 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Od sebe!
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
Poslušnost i bez vodítka
Vážení chovatelé psů, chcete vědět, jak proměnit roztěkanost v soustředění a stresovaný uzlíček nervů v psa, který je uvolněný a věří si? A to všechno stoprocentně pozitivními metodami? Leslie McDevittová vám poradí, jak na to.
psi

Poslušnost i bez vodítka

314 Kč
Tahání na vodítku
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
psi

Tahání na vodítku

152 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
psi

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
Konejšivé signály
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
psi

Konejšivé signály

206 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3