Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
kariéra

Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
kariéra
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Šest pilířů manažerského úspěchu - 20%
Spočívá tajemství úspěchu v manažerském i osobním životě ve schopnostech, inteligenci nebo je za tím něco jiného? Jak může každý posílit ty oblasti, které jsou pro dlouhodobou úspěšnost nejdůležitější? Odpovědi najdete v této ojedinělé knížce.
kariéra
Ukázky

Šest pilířů manažerského úspěchu

195 Kč
156 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
kariéra
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Tajemství motivace - 20%
(1x)
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již třetí vydání úspěšné knížky "Tajemství motivace".
kariéra
Ukázky

Tajemství motivace

169 Kč
135 Kč
Testy pro personální práci - 20%
Dostává se vám do rukou ojedinělá publikace vyplňující mezeru v oblasti personální diagnostiky na našem trhu.
kariéra
Ukázky

Testy pro personální práci

195 Kč
156 Kč
CIO a podpora byznysu - 20%
Kniha, která je ojedinělá na českém a slovenském trhu a dlouho zde chyběla, se zaměřuje na klíčové téma podnikové informatiky, kterým je dosažení souladu mezi podnikáním a IT, respektive mezi manažery byznysu a manažery IT.
kariéra
Ukázky

CIO a podpora byznysu

229 Kč
183 Kč
Jak získat sebedůvěru - 20%
Jak posílit svoji sebedůvěru? Jak si věřit i v obtížných obdobích? Klíčem k úspěchu je správné vnitřní nastavení, které je podmínkou přesvědčivého a suverénního vystupování.
kariéra
Ukázky

Jak získat sebedůvěru

135 Kč
108 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 20%
Zkušení autoři v knížce radí, jak postupovat při tvorbě podnikatelského plánu, s nímž uspějete u investora či banky. Naleznete zde příklady podnikatelských plánů i jejich hodnocení z pohledu investora.
kariéra
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

220 Kč
176 Kč
10 nejdražších manažerských chyb - 20%
Učte se z chyb druhých, je zbytečné dělat vlastní chyby. Manažeři, kteří při řízení svých lidí dělají ty nejzásadnější chyby, své firmě škodí a stojí ji spoustu peněz. Neděláte vy či vaši kolegové manažeři tyto chyby také?
kariéra
Ukázky

10 nejdražších manažerských chyb

237 Kč
190 Kč
Efektivní komunikace pro manažery - 20%
(1x)
Praktická příručka pro manažery přináší řadu cenných zkušeností z oblasti komunikace. Získejte nejen praktický návod, ale i vysvětlení, na jakých základech komunikace stojí.
kariéra
Ukázky

Efektivní komunikace pro manažery

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>