Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
kariéra

Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
kariéra
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Velká kniha fuckupů - 20%
Jak přišel o peníze miliardář Karel Janeček? Co přinesl zpackaný vědecký experiment české vědkyni s doktorátem z Oxfordu Kateřině Falk? Proč zkrachovala restaurace pražskému kavárníkovi Ondrovi Kobzovi?
kariéra
Ukázky

Velká kniha fuckupů

227 Kč
182 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
kariéra
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 20%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
kariéra
Ukázky

Přestaňte se v práci stresovat

169 Kč
135 Kč
Lektorské finty - 20%
Praktická a názorná knížka přináší zejména začínajícím lektorům, trenérům a učitelům tipy a příklady, jak zkvalitnit svá školení. V aktualizovaném a rozšířeném vydání příručky naleznete například lektorský manuál včetně jeho ukázek.
kariéra
Ukázky

Lektorské finty

144 Kč
115 Kč
Výběr pracovníků do týmu - 20%
Vybírat si člověka do pracovního týmu je těžká a zároveň i zodpovědná činnost. Co je tedy hlavním kritériem správného výběru? Je to lidská nebo odborná stránka kandidáta? A v jaké míře?
kariéra
Ukázky

Výběr pracovníků do týmu

157 Kč
126 Kč
Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali - 20%
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit.
kariéra
Ukázky

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali

229 Kč
183 Kč
Objevte své PROČ - 20%
V knize najdete konkrétní postupy, úkoly a tipy pro jednotlivé fáze procesu objevování vašeho osobního a ty´mového PROČ. A také odpovědi na různé palčivé otázky.
kariéra
Ukázky

Objevte své PROČ

229 Kč
183 Kč
Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 20%
(1x)
Kniha vyvrací desítky let opakované kariérní rady a ukazuje, že ideální zaměstnání si můžete, ba dokonce musíte vybudovat sami. A především vás naučí, jak se k němu postupnými kroky dopracovat.
kariéra
Ukázky

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

239 Kč
191 Kč
Jak se nespálit při výběru zaměstnanců - 20%
Předchůdce knihy „Jak se nespálit podruhé“ je stále vyhledávaným titulem, neboť jde o komplexní návod k realizaci a vyhodnocení procesu výběru a přijímání pracovníků.
kariéra
Ukázky

Jak se nespálit při výběru zaměstnanců

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>