Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
horory

Ve světle nebo ve stínu - 51%
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh. Další připojila Gail Levinová, kunsthistorička a známá odbornice na Hopperovo dílo.
horory
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

303 Kč
148 Kč
Srdce v Atlantidě - 11%
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
horory

Srdce v Atlantidě

306 Kč
272 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Zjevení Cthulhu - 11%
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory

Zjevení Cthulhu

314 Kč
279 Kč
Hororové povídky
Audiokniha obsahuje 10 mrazivých povídek ze záhrobí. Pokud milujete záhady, duchy a jiné nadpřirozené jevy, je toto CD pro vás! 8 povídek je zasazeno do českého prostředí, avšak 2 povídky se odehrávají ve Skotsku, zemi odkud horor vzešel.
horory

Hororové povídky

134 Kč
Hřbitov bílých králíčků - 20%
Dvacet jedna krátkých povídek, balancujících na hraně uvěřitelnosti a temné mysteriózní hrůzy, vás vyvede z omylu. Většina hrdinů černě škodolibých, tajemných a děsivých příběhů se od běžných čtenářů nijak výrazně neliší.
horory
Ukázky

Hřbitov bílých králíčků

99 Kč
79 Kč
Podhoubí - 50%
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.
horory

Podhoubí

198 Kč
99 Kč
Strážci z hlubin času - 11%
(1x)
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
horory

Strážci z hlubin času

494 Kč
439 Kč
12 nesmrtelných - 6%
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
318 Kč
Právo nálezce - 11%
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
320 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>