Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
romantika

Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
romantika
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Křehký slib - 20%
Karin a Max. Ona obyčejná studentka botaniky, on bohatý finančník – dva mladí lidé, kteří zdánlivě nemají nic společného, dokud v nich po vzájemném setkání nevzplane nová chuť k životu a láska jim nepoloží svět k nohám.
romantika
Ukázky

Křehký slib

179 Kč
143 Kč
Utajené polibky - 20%
Markéta Hlavicová z Hradiště si má vzít Filipa Kostelského ze Zadovic. Ještě před svatbou prožije několik nepříjemností. Nejprve zemře společnice Anna, která skrývá velké tajemství. Markétě se vrací nemilé vzpomínky na jeden krutý zážitek z dětství.
romantika
Ukázky

Utajené polibky

129 Kč
103 Kč
Víla - 20%
(1x)
Některé ženy vypadají na první pohled jako bestie, jiné jako víly. Olivie je víla. Jemná, krásná a na první pohled bezelstná. Zamilovat se do víly je snadné, ale někdy nebezpečné. Její představy o partnerském vztahu se mohou vymykat normálu.
romantika
Ukázky

Víla

89 Kč
71 Kč
Z kopce do kopce - 20%
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika
Ukázky

Z kopce do kopce

198 Kč
158 Kč
Zaťukej mi na srdce - 20%
Věra Kyselková se snaží o nalezení ženicha pro svou dceru a otce pro vnučku. Nejde o snadný čin, protože žádný vytipovaný muž nepostoupí ani do chodby za hlavními domovními dveřmi. Dcera Ida si naštěstí poradí dřív, než se její matka stačí rozkoukat.
romantika
Ukázky

Zaťukej mi na srdce

145 Kč
116 Kč
Závity ulit - 20%
Život píše svoje vlastní osudy a zaznamenává je do minulosti každého z nás, tak jako závity ulit, nedají se smazat nebo změnit, ačkoli bychom dali cokoli za to, kdybychom se jich mohli jednou pro vždy zbavit. A nakonec je musíme přijmout a začít psát nové, mnohdy povedenější, příběhy.
romantika
Ukázky

Závity ulit

170 Kč
136 Kč
Cesta Osudu - 20%
(4x)
Sára jede se svým nejlepším přítelem Dominikem na svůj rozlučkový večírek se svobodou, neboť se další den má provdat za svého přítele a partnera Samuela.
romantika
Ukázky

Cesta Osudu

149 Kč
119 Kč
Láska podle Shakespeara - 20%
Závěrečný díl o zakázané lásce mezi studentkou Torontské univerzity Aubrey Priceovou a univerzitním asistentem Danielem, jejichž shakespearovská romance navzdory veškerým předpisům pokračuje.
romantika
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>