Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2018
romantika

Kavárna v Kodani
(5x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
romantika
Ukázky

Kavárna v Kodani

339 Kč
Otoč se tváří ke slunci
Když Alice potřebuje udělat tlustou čáru za minulostí, přesídlení na venkovský statek se zdá být skvělý nápad. Dům je však zatížen věcným břemenem – útulkem pro opuštěná zvířata, což přináší řadu nečekaných potíží.
romantika
Ukázky

Otoč se tváří ke slunci

189 Kč
Nevěra je hřích
Když si Adéla uvědomí, že ji manžel podvádí, je z toho velmi nešťastná. V rámci zachování rodiny ho donutí, aby svoji milenku opustil.
romantika
Ukázky

Nevěra je hřích

129 Kč
Sen
Stojím a rozhlížím se kolem dokola. Všude je jen tma. Doufám, že zahlédnu nepatrné světélko, abych věděla, kudy se mám vydat pro pomoc. Vyčerpáním sotva popadám dech. Nohy mě bolí, chodidla už skoro necítím. Boty jsem někde ztratila.
romantika
Ukázky

Sen

99 Kč
Dokud se budeš smát - 30%
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Dokud se budeš smát

169 Kč
118 Kč
Stanice odložených lásek - 30%
(1x)
Nová kniha Hany Marie Körnerové vypráví o osudech dvou kamarádek Laděny a Kamily na pozadí událostí sedmdesátých a osmdesátých let minulého století.
romantika
Ukázky

Stanice odložených lásek

199 Kč
139 Kč
Podvedená
Důvěra a rodina pro třiceti čtyř letou Emu znamenají víc než cokoliv jiného. Žije s manželem Petrem a s devítiletým synem Samem klidným životem, i když se stále nemohou vyrovnat s bolestnou ztrátou – smrtí mladší dcerky Nikolky.
romantika
Ukázky

Podvedená

89 Kč
Božský
(1x)
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika
Ukázky

Božský

198 Kč
Závazek
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
Deník
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>