Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
medicína

Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Péče o dítě s diabetem krok za krokem - 11%
Péče o děti s diabetem je víc než jen léčba cukrovky. Je to zachování dětského světa plného překvapení a objevů, kamarádů a kamarádek, nalezení sama sebe i blízkých, co jsou vždy nablízku.
medicína

Péče o dítě s diabetem krok za krokem

288 Kč
256 Kč
Sociální fobie a její léčba - 11%
Lidé trpící sociální fobií cítí nervozitu a napětí ve společnosti jiných lidí. Takový člověk se obává hodnocení, které by se mohlo týkat jeho vzhledu, chování nebo charakteru, má přehnané obavy o to, co si druzí o něm budou myslet.
medicína

Sociální fobie a její léčba

359 Kč
319 Kč
Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda - 11%
Cvičení je vhodné: pro léčbu výhřezu meziobratlového disku; pro léčbu potíží po operacích páteře; pro léčbu skoliózy; pro stabilní chůzi - přípravu a následnou péči pro operace kyčelního a kolenního kloubu; pro prevenci vzniku bolestí zad..
medicína

Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda

450 Kč
400 Kč
Tajemství předků - 11%
Téma transgeneračního přenosu se v moderní době začalo šířeji řešit v souvislosti s výskytem symptomů traumatu u netraumatizovaných potomků obětí holocaustu. Předci však hráli významnou úlohu už v prastarých či „primitivních“ kulturách.
medicína

Tajemství předků

359 Kč
319 Kč
Terapeutické využití tejpování - 11%
Kniha přináší komplexně zpracovanou problematiku tejpování.
medicína

Terapeutické využití tejpování

314 Kč
279 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Mozek a důvěra - 20%
Kniha Mozek a důvěra přináší zcela nové vysvětlení základů morálky, což nás nutí znovu promyslet původ jedné z našich nejuctívanějších hodnot. Průkopnice neurofilozofie Patricia Churchlandová ukazuje, že morálka má původ v biologii mozku.
medicína
Ukázky

Mozek a důvěra

180 Kč
144 Kč
Obrazy z nevědomí - 11%
Aktualizované vydání úspěšné publikace, která obsahuje kompletní informace o skupinových terapeutických procesech v autorčině ateliéru. Kamila Ženatá vytvořila ucelený systém práce s uzavřenými skupinami.
medicína

Obrazy z nevědomí

359 Kč
319 Kč
Roztroušená skleróza v praxi - 20%
Roztroušená skleróza je autoimunitní onemocnění centrálního nervového systému, které je stále opředeno mnoha mýty, a to přes velmi výrazný pokrok v poznání jeho patogeneze i obrovský pokrok v léčbě.
medicína
Ukázky

Roztroušená skleróza v praxi

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 162 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>