Nejprodávanější tituly - prosinec 2018

Fašismus - Varování
(1x)
Nová kniha Madeleine Albrightové představuje osobně laděné, naléhavé a důkladné zkoumání fašismu a jeho různých podob ve 20. století.
Ukázky

Fašismus - Varování

268 Kč
Slepá mapa
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.

Faktomluva

395 Kč
Nulorožec
(4x)
Detektivní román Nulorožecse sice odehrává v současnosti, složité a dobrodružné pátrání však zavede jeho hlavního protagonistu, komisaře Libora Lavaba, až do roku 1808, když objeví tajný deník Johanna Wolfganga von Goetha.

Nulorožec

251 Kč
Léčba informací
(3x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?

Léčba informací

259 Kč
Hipík
(2x)
V částečně autobiografickém románu Hipík se Paulo Coelho vrací do svého mládí, do bouřlivé doby přelomu 60. a 70. let 20. století. Rámec příběhu tvoří líčení cesty za poznáním do Nepálu.
Ukázky

Hipík

223 Kč
Mořská modlitba
(4x)
Knižní miniatura bestselleristy Khaleda Hosseiniho, překrásně ilustrovaná Danem Williamsem potěší a dojme všechny čtenáře.

Mořská modlitba

178 Kč
Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Teorie podivnosti
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
Trhlina
(15x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
Ukázky

Trhlina

358 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>