Nejprodávanější tituly - prosinec 2018
hudba

Sto let
Třináct nových písní Jaroslava Hutky na albu Sto let je skrz naskrz politických. Vznikly jako jeho osobní komentáře, postřehy a odpovědi na otázky, které si občas klade každý z nás nebo které bychom si rozhodně klást měli.
hudba

Sto let

261 Kč
Všechno je proměnlivé
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let.
hudba

Všechno je proměnlivé

296 Kč
Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
hudba

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Archivály

Dvojvinyl Archivály vychází u příležitosti 20 let od založení kapely Budoár staré dámy. 2LP obsahuje výběr toho nejlepšího z prvních čtyř oficiálních alb: Na hraní (2002), My o vlku (2005), Dobrou noc, světlo (2008) a Láva (2012).

hudba

Archivály

719 Kč
Barvy
Marta Jandová vydává své první sólové album Barvy. A nebude to jen tak! Marta má výrazné rodinné hudební zázemí a patří u nás mezi velmi populární zpěvačky. O to víc je překvapivé, že na její debutové album si domácí fanoušci museli počkat tak dlouho
hudba

Barvy

374 Kč
Delta
Anglická folkrocková kapela Mumford & Sons vydává singl Guiding Light, jehož prostřednictvím rovněž oznamuje vydání čtvrtého alba Delta. Deska byla nahrávána v londýnských The Church Studios a produkce se ujal renomovaný Paul Epworth.
hudba

Delta

287 Kč
Egypt Station
Egypt Station je sedmnácté sólové album Paula McCartneyho. Jedná se o první nový materiál od roku 2013. Desku majoritně produkoval Greg Kurstin s přispěním Ryana Teddera.
hudba

Egypt Station

386 Kč
EvoLucie

Lucie - česká „skupina století“ vydává poprvé po dlouhých šestnácti letech studiové album. Po veleúspěšném comebackovém turné a zářezu v podobě vyprodaného Edenu logicky následuje i nová nahrávka, která navazuje na dlouhou řadu hitů skupiny.

hudba

EvoLucie

629 Kč
Happy Xmas
Britský kytarista, zpěvák a skladatel Eric Clapton vydává své první vánoční album Happy Xmas, které vyjde 12. října. Jedná se o 24. studiovou desku, která přichází dva roky po vydání alba I Still Do.siky s těmi
hudba

Happy Xmas

1 061 Kč
Koncert!
Slyšte píseň na prastaré téma, co si člověk nevysní, to nemá. Kdo to umí, ten si asi vysní ráj a lepší časy, a v tom ráji všechno to, co nemá. Tak začíná text písničky Splnit si sen, v pořadí druhé pocty v textu Jiřího Suchého básníkovi Nezvalovi.
hudba

Koncert!

206 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 176 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>