Nejprodávanější tituly - únor 2018
počítače

Hradla, volty, jednočipy - 11%
Publikace hradla, volty, jednočipy je určena pro zájemce o elektroniku, číslicovou techniku a vlastní stavbu zařízení pro Internet věcí. U čtenáře předpokládá běžné zkušenosti s počítačovou technikou.
počítače

Hradla, volty, jednočipy

359 Kč
319 Kč
Želví grafika - 11%
Želví grafika je způsob, jak vykreslovat zajímavé obrázky pomocí několika elementárních příkazů („jdi dopředu“, „zatoč doprava“) a základních programátorských konstrukcí (cykly, proměnné, funkce).
počítače

Želví grafika

179 Kč
159 Kč
Co je nového v umělé inteligenci
Roboti, drony a různý software se z laboratoří přesouvají do běžného života. Již dnes řeší automatizované systémy řadu úkolů lépe než lidé, ale také dělají z lidského hlediska nepředstavitelné chyby. Sebere nám umělá inteligence práci?
počítače
Ukázky

Co je nového v umělé inteligenci

90 Kč
PHP 6 - 20%
Chcete-li se naučit vytvářet profesionální dynamické webové stránky, pak držíte v ruce tu správnou knihu — upravené vydání úspěšné učebnice programovacího jazyka PHP, rozšířené o novinky verze 6.
počítače
Ukázky

PHP 6

195 Kč
156 Kč
Access 2010 - 20%
Chcete-li se naučit správně a efektivně využívat Access v jeho nejnovější verzi 2010 pro správu svých dat a databází, či pracujete s větším množstvím informací a potřebujete mít o nich rychlý přehled, pak je tento skvělý průvodce právě a přesně pro vás.
počítače
Ukázky

Access 2010

186 Kč
149 Kč
Programování v C++ - 11%
„Jediným způsobem, jak se naučit nějaký programovací jazyk, je psát v něm programy.“ Zkušený autor se tohoto hesla drží i ve své nejnovější knize, která poslouží jako brána do světa programovacího jazyka C++ širokému okruhu zájemců...
počítače

Programování v C++

359 Kč
319 Kč
Adobe InDesign CC - 11%

Praktický průvodce nejnovější verzí přímo od tvůrců InDesignu CC. Vyzkoušejte si, jak snadné je vytvářet vlastní dokumenty, pracovat s typografickými efekty, inteligentním formátováním a dalšími nástroji nejnovější, cloudové verze InDesignu.

počítače

Adobe InDesign CC

621 Kč
552 Kč
Excel 2016 - 11%
Kniha zkušených autorů a osvědčených lektorů, kteří se věnují školení uživatelů Excelu na všech úrovních, se věnuje pokročilejším aspektům práce s tímto nejrozšířenějším tabulkovým kalkulátorem: rozsáhlým tabulkám (databázím) a kontingenčním tabulkám.
počítače

Excel 2016

179 Kč
159 Kč
Já, JůTuber - 11%
První kniha o JůTuberech v Čechách a na Slovensku! Exkluzivní rozhovory s tvými oblíbenými JůTubery. Jejich návody, tipy, rady a triky, jak se stát úspěšným ve světě YouTube. Jakou používají techniku? Co je pro ně nejdůležitější?
počítače
Ukázky

Já, JůTuber

269 Kč
239 Kč
Microsoft Windows 10 - 11%
Chcete plně ovládnout Windows 10? Pořídili jste si nový počítač nebo tablet a potřebujete se v jeho systému rychle zorientovat? Přestupujete ze starších verzí Windows a chcete se rychle seznámit s novými funkcemi „desítek“?
počítače

Microsoft Windows 10

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>