Nejprodávanější tituly - únor 2018
hudba

Apokalyptickej pták
V únoru 1976 odehráli The Plastic People Of The Universe osudový koncert své kariéry. Necelé čtyři týdny poté už byli všichni členové ve vazební věznici.
hudba

Apokalyptickej pták

225 Kč
Studánko rubínko + CD
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
hudba

Studánko rubínko + CD

314 Kč
Jihotaje
Dvojalbum zachycuje jedno ze zajímavých experimentálních setkání písničkáře Jana Buriana se skupinou Bizzare Band, kapelou z pomezí hudby vážné, folku i šansonu
hudba

Jihotaje

441 Kč
Lovely Creatures - The Best of 1984-2014
Do roku 2017 vydali Nick Cave and the Bad Seeds šestnáct studiových alb a kolekce Lovely Creatures mapuje úctyhodnou kariéru souboru mezi roky 1984 a 2014.
hudba

Lovely Creatures - The Best of 1984-2014

359 Kč
Prozpěvování
Když Jiří Suchý a Jitka Molavcová před lety začali před oponou zpívat svoje a capella verze slavných písní, možná ani netušili, jak brzy se stanou pravidelně vytleskávanými přídavky po ukončení koncertu nebo semaforského představení.
hudba

Prozpěvování

225 Kč
Hyjé!
Album je plné jezdců, rytířů, lovců lebek, pánů v kočáře, krasojezdkyň, a písně jsou to v naprosté většině příběhové v rytmu rock'n'rollu, jazzu, popu, tanga, dechovky, klezmeru, cirkusu i šansonu.
hudba

Hyjé!

449 Kč
Cesta
Moravská skupina Betula pendula se koncem osmdesátých let stala senzací rockových a folkových festivalů, vydala malou desku a další nahrávky šířila na samizdatové kazetě. Nyní souhrnně vycházejí na kompaktním disku Cesta.
hudba

Cesta

225 Kč
Po půlnoci
Jedna z nejúspěšnějších kapel domácí scény, Mandrage, vydala své šesté studiové album s názvem „Po půlnoci“. Na 13 skladbách se tentokrát hudebně i textově podíleli všichni členové kapely.
hudba

Po půlnoci

269 Kč
Walk Between Worlds
17. album skupiny Simple Minds.
hudba

Walk Between Worlds

359 Kč
Carry Fire
Carry Fire je jedenácté sólové studiové album anglického zpěváka Roberta Planta. Bylo vydáno 13. října roku 2017. První singl z alba nazvaný „The May Queen“ byl představen v srpnu 2017.
hudba

Carry Fire

386 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 44 položek
1 2 3 .. 5 > >>