Nejprodávanější e-knihy - únor 2018
cizojazyčná

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
cizojazyčná
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
B. Proudew - 20%
(3x)
Helena Součková, an eight-year-old schoolgirl in a small provincial town, deals not only with the uniquely dismal side of life in communist Czechoslovakia.
cizojazyčná
Ukázky

B. Proudew

190 Kč
152 Kč
Das Wassermännchen Krümel - 20%
Drei tschechische Märchen. Sie haben einen romantischen Blick auf die Welt und der menschlichen Beziehungen. Illustriert von Pavel Čech.
cizojazyčná
Ukázky

Das Wassermännchen Krümel

49 Kč
39 Kč
Malý strom - 20%
V príbehoch indiánskeho chlapca Malého stroma, jeho dedka a babičky objavíme nielen ich zaujímavý pohľad na svet, ich reálie a ich život, ale hlavne seba samých. Nesmierne dobrá kniha pre dospelých, ktorú môžu čítať ešte ako deti.
cizojazyčná
Ukázky

Malý strom

179 Kč
143 Kč
The Man Who Swallowed the Wind - 20%
The path of exemplary orphan Ivan begins at a children’s institution in the 1950s, leading him to a seminary, madhouse and philosophical faculty, before culminating at a Mexican Embassy in the 1990s.
cizojazyčná
Ukázky

The Man Who Swallowed the Wind

139 Kč
111 Kč
The mouse brothers - 4%
Knížka pro malé čtenáře a čtenářky zaměřená na výuku a procvičení anglického jazyka. Začtěte se do vtipného příběhu o dvou malých rošťácích Rowdy a Randy, kteří bydlí za skříní v obýváku rodiny Rambouskových a sní o velkých dobrodružstvích.
cizojazyčná
Ukázky

The mouse brothers

99 Kč
95 Kč
Bílí lidé - 20%
Okultní novela adepta lóže "Zlatý Úsvit". Vynikající dílo, které‚ bylo znovuobjeveno v šedesátých letech našeho století díky knize "Jitro kouzelníků“.
cizojazyčná
Ukázky

Bílí lidé

49 Kč
39 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

cizojazyčná
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
cizojazyčná
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč